Frietwagen op locatie

Een heuse frietwagen op locatie in Geldrop en omgeving

Met een frietwagen op locatie weet u uw feest of evenement van een wel heel bijzondere en smakelijke toevoeging te voorzien. Bij Frietjeontour.nl helpen we u hier graag bij. Wij komen overal langs, of u nu een feest op een locatie in Geldrop organiseert of daarbuiten. Want ook in Breda, Valkenswaard, Nijmegen, Tilburg, Eindhoven, Nuenen, Weert, Best en vele andere locaties zijn wij u graag van dienst. En omdat geen enkel feest of evenement hetzelfde is, bieden wij u hierbij bovendien meerdere pakketopties. Al vanaf € 3,10 per persoon vertrouwt u op onze frietkarservice.

Verschillende pakketten

Voor elk type evenement bieden wij de passende oplossing. Van V.I.P. tot budgetpakketten is Frietjeontour.nl een smakelijke aanvulling op uw evenement!

Frietwagen op locatie: gegarandeerd een succes

Altijd ziet Frietjeontour.nl enthousiaste gezichten wanneer we met onze patatkraam op een locatie verschijnen in Noord-Brabant, Limburg of Gelderland. Of dit nu op een jubileumviering is, op een bedrijfsfeest of ‘gewoon’ op een speciale verjaardag bij u thuis. U kiest daarbij uit diverse keuzepakketten. Een VIP-arrangement bijvoorbeeld, waarin wij naast friet- en snackcatering ook drankcatering verzorgen. U krijgt daarbij de keuze uit maar liefst 7 verschillende soorten frisdranken, een wijnkeuze en bier van de tap. Dit alles natuurlijk naast onze bediening die niet alleen gastvrij is maar ook op en top professioneel.

frietje-on-tour-friet-puntzak

Vervoersvergoeding

We rekenen maar € 0,55 per gereden kilometer vanuit onze vestiging in Geldrop. Ideaal en voordelig toch? Dat vinden wij nu ook. Daarom nodigen wij u van harte uit om contact met ons op te nemen voor een offerte op maat of voor meer informatie. Dit kan via ons online contactformulier of door ons te bellen. Dit kan via ons telefoonnummer: 06 – 190 096 94.

Neem vrijblijvend contact met ons op

Shopping Basket
×