Frietwagen huren in Nijmegen

Bent u van plan om binnenkort in Nijmegen of in de directe omgeving een feest of evenement te organiseren? Het maakt niet uit of het een feest van uw studentenvereniging, een familiefeest, een jubileum of een bedrijfsuitje is. Geen partij is compleet zonder goed verzorgd eten en drinken en dan is een frietwagen Nijmegen de perfecte oplossing. U geeft de catering van uw evenement uit handen en Frietjeontour.nl regelt de rest. Een frietwagen of frietkar Nijmegen huren maakt van ieder evenement een feest.

Verschillende pakketten

Voor elk type evenement bieden wij de passende oplossing. Van V.I.P. tot budgetpakketten is Frietjeontour.nl een smakelijke aanvulling op uw evenement!

Voordelen frietkar Nijmegen

Vrijwel iedereen houdt van de lekkerste friet en snacks. Patat, kroketten en frikadellen passen bij alle mogelijke gelegenheden en zeker als u een evenement organiseert waarbij kinderen welkom zijn, weet u zeker dat ze de kwaliteit van een frietwagen Nijmegen beslist waarderen. Frietjeontour.nl komt naar uw evenement met een zeer goed uitgeruste mobiele frietkar. U hoeft zich geen zorgen te maken over de inkoop van friet en snacks. Ook hoeft u zich niet bezig te houden met afwassen en opruimen rondom uw frietkraam Nijmegen. Frietjeontour.nl maakt uitsluitend gebruik van voedingsmiddelen van de allerhoogste kwaliteit en alles wat we bij u op locatie frituren, gebeurt volgens de hoogste normen van voedselveiligheid. Over bediening en de benadering van uw gasten hoeft u ook niet in te zitten. De medewerkers van Frietjeontour zijn bijzonder servicegericht, benaderen uw gasten vriendelijkheid en maken met u afspraken over tijdstippen en gelegenheden wanneer ze uw gasten van voedsel uit de frietwagen Nijmegen mogen voorzien.

Keuze uit diverse pakketten

Afhankelijk van uw dagprogramma of de behoeftes van uw gasten kunt u bij ons kiezen uit verschillende pakketten uit de frietwagen. U kunt al verse frieten op locatie huren voor een klein basisbedrag. Wilt u meer, dan kiest u voor de meer uitgebreide pakketten. Heeft u een groter feest in de planning waarbij u meer dan 150 personen verwacht? Neemt u dan zeker contact op met Frietjeontour voor een offerte op maat, die u nog meer voordeel op zal leveren. Wij verzorgen graag de catering voor uw evenement. U kunt ook gebruik maken van ons VIP-pakket inclusief drankcatering. Wanneer mag onze frietwagen Nijmegen naar u toe komen?

Neem vrijblijvend contact met ons op

Shopping Basket
×