Frietwagen huren in Uden

Woont u in Uden en wilt u een feest geven met een bijzonder en uniek tintje? Dan is een snackkar op locatie misschien precies wat u zoekt. Om uw feest tot een succes te maken kunt u een frietwagen huren in Uden. De oranje Frietjeontour frietkraam verzorgt een gezellige dag voor jong en oud. Met verse frieten op locatie kunt u zorgeloos een feest vieren. U hoeft zelf niet voor het eten te zorgen en de opvallende frietwagen zorgt direct voor een feestelijk tintje.

Welke arrangementen zijn er beschikbaar?

Bij Frietjeontour vindt u drie basispakketten voor een frietwagen huren in Uden: een VIP-menu en een budgetmenu. Zo kiest u voor een menu dat past bij uw situatie en budget. Voor de basispakketten en het VIP-menu geldt dat er per persoon onbeperkt gegeten kan worden. Voor kinderen geldt er in de basispakketten een lagere prijs.

Verschillende pakketten

Voor elk type evenement bieden wij de passende oplossing. Van V.I.P. tot budgetpakketten is Frietjeontour.nl een smakelijke aanvulling op uw evenement!

Frietwagen huren in Uden, handige budget menu

Ideaal voor scholen en instellingen is het budgetpakket. U kunt dit pakket aanvragen vanaf 100 personen. In dit budgetpakket zit per persoon een portie verse friet met saus.

Friet en drankcatering met het VIP-arrangement

Iets bijzonders maken van uw feest is mogelijk met ons speciale VIP-arrangement. Naast kiezen uit de lekkerste snacks en verse frieten, biedt dit pakket extra service en drank. Dit pakket biedt een gezellige bar met bediening, een biertap รฉn vier verschillende wijnen. U kunt kiezen uit alle snacks van de andere arrangementen, maar dan in een luxe setting.

Bekijk hier alle pakketten en prijzen

Een frietwagen huren in Uden voor zorgeloos feesten

Wilt u iemand in het zonnetje zetten of gezellig feesten met een grotere groep? Frietjeontour maakt er een gezellige dag van. Als u vragen heeft over een frietwagen huren in Uden kunt u altijd contact met ons opnemen. Wij helpen u graag verder met het organiseren van een smakelijk feest!

Neem vrijblijvend contact met ons op

Shopping Basket
×