Nieuw! De Snackfiets

Nieuw in ons assortiment aan frietwagens vind je ook deze prachtige snackfiets. Een bijzonder exemplaar voor gebruik op locatie. Simpel gezegd, een mooie eyecatcher die alle aandacht trekt. Uiteraard, met heerlijke snacks. Naast etenswaren is het ook mogelijk hem te vullen met cadeautjes, relatiegeschenken en nog veel meer!

Ben je benieuwd naar de mogelijkheden? Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie.

Snackfiets

€400,- incl. btw per dag

frietjeontour-snackfiets-rond
frietjeontour-snackfiets

Een fiets met een aparte uitstraling

Had je ooit verwacht zo’n unieke fiets te zien? Sinds kort mogelijk om te huren voor evenementen, zoals een bruiloft, bedrijfslunch of Gender Reveal. Deze vintage fiets heeft alle provincies inmiddels al “doorgefietst”. Na vele gereden kilometers is de snackfiets omgebouwd om je te voorzien van overheerlijke snacks. Denk hierbij aan zowel warme als koude gerechten. Loempia’s, kipnuggets, gazpacho, salades, etc.
5/5

Tevreden klanten

Bij vele tevreden klanten hebben wij met heel veel plezier en goede gastvrijheid verse frietjes en kwaliteit snacks bereidt, Bekijk hieronder enkele reviews van klanten.

Neem contact op voor meer informatie

Voor elke gelegenheid hebben wij een passend pakket. Vraag vrijblijvend een offerte aan voor een frietwagen of snackwand op locatie!