Over Frietje on Tour

DΓ© frietwagen voor uw feesten, partijen, evenementen en bijeenkomsten. Geniet van de heerlijke verse frieten en kwaliteit snacks met Frietjeontour.nl bij u op locatie. Kwaliteit en Gastvrijheid staan bij Frietje on Tour voorop. U kunt Frietjeontour.nl al boeken vanaf € 3,10 P.P. Transportkosten €0,55 per gereden kilometer vanaf onze vestiging in Geldrop.

De aanvulling op uw evenement

Uw gasten in het zonnetje zetten

Mensen zijn gek op een frietje op elke gelegenheid. Heeft u al eens gedacht aan een frietwagen huren voor een bedrijfsborrel of voor een communie? Ook voor buurtfeesten is een frietkar huren een gezellig initiatief. Zowel volwassenen als kinderen genieten van een goede zak friet. Ons gastvrije personeel maakt de dag compleet. Het is natuurlijk ook mogelijk om onze opvallende frietkraam in te huren voor een school. Een leuke verrassing die de kinderen niet snel vergeten!

Waar komen we met onze frietkar?

Onze frietwagens komen uit Geldrop, maar natuurlijk zijn we wij in heel Nederland actief. Wij komen in Eindhoven, Helmond, Nuenen, Best, Valkenswaard, Mierlo, Waalre en Aalst maar ook in Amsterdam, Rotterdam of Groningen. Geen afstand is ons te gek! Wij vragen een vergoeding van € 0,55 cent per gereden kilometer vanuit ons filiaal in Geldrop. Heeft u vragen, neem dan gerust contact met ons op over de mogelijkheden van verse frieten op locatie.

Snackwand

snackwanden

Een lekkere snack tijdens het stappen doet het altijd goed. Is het dan niet gaaf dat de klant een lekkere snack uit een originele trekmuur kan halen? Bij Frietje on Tour kun je naast een opvallende frietwagen huren ook een snackwand huren voor de lekkerste snacks. Ook ideaal voor het presenteren van luxe hapjes. Onze mobiele snackautomaten zijn verrijdbaar en daardoor makkelijk te plaatsen in uw huiskamer, kroeg, zaal of hotel.

5/5

Tevreden klanten

Bij vele tevreden klanten hebben wij met heel veel plezier en goede gastvrijheid verse frietjes en kwaliteit snacks bereidt, Bekijk hieronder enkele reviews van klanten.

Neem contact op voor meer informatie

Voor elke gelegenheid hebben wij een passend pakket. Vraag vrijblijvend een offerte aan voor een frietwagen of snackwand op locatie!