Frietwagen huren in Kaatsheuvel

Wanneer u een feest of evenement gaat organiseren in Kaatsheuvel, dan is het altijd leuk wanneer u uw bezoekers ook iets te eten kunt aanbieden door middel van een frietwagen. Feestvieren maakt immers hongerig. Door uw gasten halverwege een goede bodem op de maag te laten leggen, kunnen ze vaak nog uren doorfeesten.

Het is mogelijk om gedurende een aantal uren een frietwagen via ons te huren tijdens uw evenement in Kaatsheuvel. Het personeel dat de frietwagen bemant, stelt uw gasten in staat om even lekker iets te eten waarna het feest nog uren door kan gaan. Bezoekers met een volle maag hebben bijvoorbeeld op enig moment weer de energie om de dansvloer op te zoeken. Een frietwagen huren draagt absoluut positief bij aan de sfeer op uw feest of evenement in Kaatsheuvel, Waalwijk, Oosterhout, Goirle en Oisterwijk

Verschillende pakketten

Voor elk type evenement bieden wij de passende oplossing. Van V.I.P. tot budgetpakketten is Frietjeontour.nl een smakelijke aanvulling op uw evenement!

Een frietwagen huren in Kaatsheuvel via Frietje on Tour

Wat u zeker weet wanneer u besluit om een frietwagen in Kaatsheuvel te huren via onze firma, is dat het uw gasten goed zal smaken. Friet is toch wel een van de favoriete maaltijden van veel Nederlanders. Bovendien is het assortiment snacks van Frietje on Tour zodanig breed, dat er ook voor bezoekers die minder dol zijn op friet wel iets bij is. Denk aan een lekkere luxe hamburger, een verse bamiblok of een krokant broodje kroket.

bitterballen-6-stuks

Pakketten voor een frietwagen huren in Kaatsheuvel

Vooraf kunt u afspraken met ons maken over welk frietpakket u bij ons wilt afnemen. U kunt kiezen uit een budgetpakket, maar u kunt uw gasten ook alle luxe producten aanbieden. Ook kunt u afspraken maken ten aanzien van de kwantiteit. Mogen uw gasten onbeperkt friet eten? Door vooraf duidelijke afspraken te maken met ons over assortiment en hoeveelheden, kunt u de kosten zelf behoorlijk in de hand houden.

Een frietwagen huren voor uw feest of evenement in Kaatsheuvel? Kies voor de frietwagen van Frietje on Tour, dan is alles mogelijk.

Neem vrijblijvend contact met ons op

Shopping Basket
×