Frietwagen huren in Hilvarenbeek

De voordeligste frietwagen huren in Hilvarenbeek

Een bemande frietwagen huren in Hilvarenbeek doe je via Frietje on tour. Heel Brabant weet dat onze frietwagens de lekkerste friet van de regio bakken. Smakelijke voedzame snacks en goede professionele service zijn onze pijlers. Dat maakt ons tot de beste keuze voor al uw feesten en bijzondere gelegenheden. Gemak dient de mens en bij Frietje on tour kunt u eenvoudig een bemande frietwagen huren. Wij rekenen maar €0,55 per gereden kilometer vanuit ons filiaal in Geldrop. Voor inwoners van Hilvarenbeek is Frietje on tour dus een voordelige keuze.

Verschillende pakketten

Voor elk type evenement bieden wij de passende oplossing. Van V.I.P. tot budgetpakketten is Frietjeontour.nl een smakelijke aanvulling op uw evenement!

Snel en makkelijk een frietwagen in Hilvarenbeek huren

Op onze website krijgt u een beeld van ons brede selectie aan pakketten. Wij bieden exclusieve arrangementen en voordelige menu’s. Als u iets opvallends wil is onze speciale BBQ en Grill wagen de perfecte keus. Voor een uniek feest is onze podiumwagen de ideale aanvulling. Zo heeft u een plek voor optredens of presentaties. Frietje on tour heeft voor elke feestgelegenheid de juiste oplossing. Zo is ons V.I.P. menu een must voor de echte snackliefhebber. Samen met uw gasten kunt u  1,5 uur onbeperkt friet en snacks eten en 5 uur lang onbeperkt drinken. Een onvergetelijke snackervaring dus voor een schappelijke prijs. Op onze site vindt u meer informatie over deze gewilde optie.

Menu’s en arrangementen in elke prijsklasse

Onze frietwagen heeft niet alleen patat. Ons rijk assortiment aan snacks bevat hamburgers, frikadellen, kroketten en nog veel meer. Ons personeel zorgt dat alles bereid wordt zodat u samen met uw gasten kunt genieten van de snacks. Ideaal dus voor een verjaardag of een buurtfeest. Frietje on tour weet ook raad met grote groepen. Wij bieden verschillende budgetopties aan voor scholen en instellingen. Op onze site vindt u onze menu’s en kunt u een offerte aanvragen op basis van uw wensen. 

Neem vrijblijvend contact met ons op

Shopping Basket
×