Frietwagen huren in Venray

Bent u in Venray van plan een groot feest of evenement te organiseren en wilt u de gasten trakteren op iets bijzonders? Denk er dan aan om de oranje frietwagen Venray van frietjeontour.nl te huren. Puntzakken met knapperige verse friet en sauzen naar keuze, verschillende lekkere warme snacks erbij en uw jubileum, bedrijfsfeest, communie of verjaardag kan niet meer stuk. Een gezamenlijk buurtfeest wordt zo extra gezellig. Voor scholen en instellingen, die een grote groep een kleine maar feestelijke traktatie willen aanbieden, komt de vrolijke frietkar Venray aanrijden om tegen een budgetprijs iedereen te voorzien van een portie heerlijke verse frieten op locatie. Uniek is het luxe VIP-pakket met onbeperkt snacks en drank naar keuze voor een feest waarover iedereen nog lang zal napraten. Een frietwagen huren in Venray zorgt voor net dat beetje extra om uw feest te laten slagen.

Verschillende pakketten

Voor elk type evenement bieden wij de passende oplossing. Van V.I.P. tot budgetpakketten is Frietjeontour.nl een smakelijke aanvulling op uw evenement!

Zorgeloos en lekker

Door de catering uit handen te geven kunt u zelf ook volop genieten van het feest. De snacks van de frietkraam Venray zijn lekker vers en warm en iedereen kan zelf kiezen. Jong en oud doet u een plezier met deze feestelijke traktaties en er ontstaat direct een gezellige sfeer. U bent een frietkar Venray verzekert van kwaliteit, omdat de snackkramen voldoen aan alle HACCP-eisen van hygiëne en voedselveiligheid. Afval wordt direct opgeruimd en meegenomen. U kunt zich probleemloos bezighouden met de rest van de organisatie, de catering is op deze manier ongetwijfeld een succes.

frietje-on-tour-frietbak-met-schep

Verschillende pakketten

Er zijn meerdere menu’s mogelijk voor uw sfeervolle oranje frietkar Venray, met minimaal 6 verschillende snacks, friet en sauzen. Bij menu XXL worden ook heerlijke hamburgers gebakken. De prijzen worden per persoon berekend voor een minimum aantal personen. Kinderen tot 10 jaar betalen wat minder. Kijk voor alle mogelijkheden en de soorten snacks op frietjeontour.nl. Bij het unieke en luxe VIP-arrangement kunt u bij de frietwagen Venray genieten van onbeperkt friet, snacks én drank. Bij de gezellige bar met gastvrije en vriendelijke bediening is een biertap aanwezig en er worden meerdere soorten wijn en frisdrank geschonken. U hoeft zo zelf geen grote en zware hoeveelheden drank in te slaan en te vervoeren en de stemming op uw feest in Venray wordt er alleen maar beter op. De oranje frietwagens van frietjeontour.nl rijden behalve in Venray in de hele omgeving van Veldhoven, Eindhoven en Geldrop. Op de website vindt u hier meer informatie over. Uw evenement wordt een groot feest met een frietkar Venray.

Neem vrijblijvend contact met ons op

Shopping Basket
×