Frietwagen huren in Valkenswaard

Veel gemak en kwaliteit tegen betaalbare prijs

Een frietwagen huren in Valkenswaard hoeft echt niet duur te zijn, er bestaan namelijk verschillende pakketten waarmee u het zo duur kunt maken als dat u zelf wilt. U kunt een snackkar huren bijvoorbeeld alleen voor friet, maar u kunt ook een snackkar huren op locatie voor de lekkerste snacks én verse frieten. En als u het nog uitgebreider wilt, bestaat er ook de mogelijkheid voor het VIP-arrangement. Met dit VIP-pakket kiest u voor friet en drankcatering. Uw gasten kunnen dan onbeperkt friet, snacks en drank bestellen. Voor grote groepen en speciale wensen kan er een offerte op maat gemaakt worden.

Bekijk hier alle pakketten en prijzen

Verschillende pakketten

Voor elk type evenement bieden wij de passende oplossing. Van V.I.P. tot budgetpakketten is Frietjeontour.nl een smakelijke aanvulling op uw evenement!

Nu een frietwagen huren Valkenswaard

Een feestje is altijd leuk, maar het geregel rondom het feest neemt vaak veel tijd in beslag. Woont u in Valkenswaard en zoekt u naar een unieke en makkelijke manier om uw feest een eigen sfeer en karakter te geven? Denk dan eens aan een snackkar op locatie. Door frietkar in Valkenswaard te huren, wordt er veel extra werk uit handen genomen en kunt u ook zelf meer van het feest genieten. Met een frietkraam huren in Valkenswaard geniet u van veel voordelen.

Een frietwagen huren Valkenswaard of op andere plekken

De frietwagen op locatie komt op verschillende plekken. Naast een frietwagen in Valkenswaard huren komen wij ook in Valkenswaard, Eindhoven, Geldrop, Helmond, Best, Nuenen en in Mierlo, Aalst en Waalre en omgeving. De opvallende frietkraam is een gezellig uitgiftepunt op uw feest en brengt de verse frieten op locatie en zorgen wij ook voor de verse andere snacks op locatie.

De oranje frietkraam kan bij allerlei evenementen worden ingezet, bijvoorbeeld voor de bedrijfsborrel, voor de communie, voor feesten, maar ook voor de Vrimo. Voor iedere gelegenheid is wel een reden te verzinnen om te genieten van het gemak en de lekkere snacks van frietjeontour.nl

Wilt u een frietwagen huren in Valkenswaard of op een van de andere plaatsen? Neem dan eens een kijkje op de website voor de verschillende mogelijkheden.

Neem vrijblijvend contact met ons op

Shopping Basket
×