Frietwagen huren in Breda

Wilt u in Breda een feest geven en bent u volop met de voorbereiding bezig? Voordat u beslist over de catering, denk dan eens aan een vrolijke snackkar op locatie. Dat is zorgeloos feestvieren met heerlijke snacks uit de oranje frietwagen van Frietjeontour.nl. Een frietwagen in Breda huren, is genieten van heerlijke snacks bij u op locatie. U kunt de zorg voor lekker eten volledig uit handen geven aan ons vriendelijke personeel. Kies uit verschillende arrangementen voor een feest dat bij uw wensen past!

De basispakketten

Bij Frietjeontour vindt u drie basispakketten: een budgetpakket en een VIP-pakket. Zo kunt u kiezen voor een menu dat bij uw budget en wensen past. Voor de basispakketten en het VIP-menu geldt dat er per persoon onbeperkt gegeten kan worden.

U vindt hier een overzicht van onze pakketten met bijbehorende prijzen.

Verschillende pakketten

Voor elk type evenement bieden wij de passende oplossing. Van V.I.P. tot budgetpakketten is Frietjeontour.nl een smakelijke aanvulling op uw evenement!

Frietwagen met het handige budgetmenu

U kunt ook een frietkar in Breda huren met het budgetpakket. Dit menu kunt u kiezen vanaf 100 personen. Per persoon kan er een portie verse friet met saus gegeten worden. Dit is een ideale formule voor een gezellige dag op scholen en instellingen!

frietje-on-tour-kippets

Een onvergetelijk feest met het VIP-arrangement

Iets bijzonders vieren, kunt u perfect doen met ons speciale VIP-arrangement. Naast de keuze uit de lekkerste snacks en verse frieten, biedt dit pakket een complete friet en drank-catering. Dat betekent dat u een luxe bar tot uw beschikking heeft, compleet met bediening, bier van de tap én vier soorten wijn. Dat zijn eerlijke snacks, maar dan in een luxe jasje.

Frietwagen huren in Breda en omgeving

Of u nu in het centrum van Breda woont of in de omgeving daarbuiten, wij maken er met u een feestje van. Het personeel van onze snackkar doet er alles aan om van uw bedrijfsfeest, communie of buurtfeest een succes te maken. Vragen over een frietwagen huren in Breda? Neem dan gerust contact met ons op.

Neem vrijblijvend contact met ons op

Shopping Basket
×