Frietwagen huren in Eersel

Het huren van de frietwagen in Eersel is geschikt voor elk feest of evenement. Maakt niet uit welke gelegenheid, want iedereen houdt wel van een frietje. Zo niet, dan kan je ook voor andere snacks terecht bij onze frietwagen.

Waarom zou je een frietwagen willen huren in Eersel?

Geen enkel feest of evenement is geslaagd zonder een snack. En al helemaal niet wanneer dit ambachtelijk frietjes zijn. In plaats van snacks bestellen bij de lokale snackbar, waar vaak je friet en snacks al koud worden aangeleverd, komt de frietwagen gewoon naar je toe en worden de snacks ter plekke vers klaargemaakt. Het huren van de frietwagen in Eersel zorgt dus voor knapperige friet en tevredenen voldane gasten.

Verschillende pakketten

Voor elk type evenement bieden wij de passende oplossing. Van V.I.P. tot budgetpakketten is Frietjeontour.nl een smakelijke aanvulling op uw evenement!

De verscheidenheid van de frietwagen

Zoals de naam al doet voorkomen, maakt het gastvrije personeel van de frietwagen ter plekke overheerlijke verse friet klaar. Maar de frietwagen doet veel meer dan alleen friet bakken. Zo is er ook keuze uit andere kwaliteitssnack zoals kipcorn of krotketten. Voor elke gast is er dus wel iets om de feesttrek te stillen. Daarnaast kunnen je gasten onbeperkt bestellen, dus niemand verlaat je evenement met een lege maag.

bitterballen-6-stuks

Huur een frietwagen in Eersel

Voor elk feest of evenement in Eersel en voor elk budget zorgt de frietwagen voor een gezellig feest. Ter plekke maakt ons gastvrije en gezellig personeel de heerlijkste en ambachtelijke snacks voor je klaar, zodat het feestje alle verwachtingen overtreft. Heb jij dus een feest of evenement in Eersel en wil je een van onze frietwagens huren? Neem dan contact met ons op.

Neem vrijblijvend contact met ons op

Shopping Basket
×