Frietwagen huren in Bergeijk

Voor elke feest, evenement, jubleum or andere gelegenheid in Bergeijk kan je een frietwagen huren. Voor een lekkere verse zak friet of andere snacks zoals kroketten, kan de frietwagen naar jouw feestje toekomen.

Feest in Bergeijk? Frietwagen huren in Bergeijk!

Bij elk feest of evenement hoort een snack, ongeacht de groote of gelegeheid van het feest. Je evenement wordt extra feestelijk als de ambachtelijk frietjes voor je neus klaar gemaakt worden. Ons ruime assortiment aan snacks stelt elke gast tevreden. Je kan kiezen uit een breed assortiment snacks die op locatie voor je gasten worden bereid. Je hoeft dus nergens over na te denken, de feestvierders hoeven alleen maar hun bestelling bij de frietwagen te plaatsen. Onze oranje snackwagen maakt elk feest in Bergeijk een smulfeest.

Verschillende pakketten

Voor elk type evenement bieden wij de passende oplossing. Van V.I.P. tot budgetpakketten is Frietjeontour.nl een smakelijke aanvulling op uw evenement!

Het assortiment van de frietwagen

De frietwagen komt voorrijden waar je maar wilt. Het gastvrije personeel van de frietwagen maakt dan overheerlijke verse friet klaar bij jouw evenement in Bergeijk. Maar de frietwagen heeft Bergeijk veel meer kwaliteitssnacks te bieden dan alleen maar frietjes. Ook andere snacks zoals een hamburger, kipcorn, frikandel of kroket behoren tot de mogelijkheden. Er is dus keuze voor ieder wat wils. Bij de frietwagen kunnen je gasten daarnaast onbeperkt bestellen uit ons omvangrijke assortiment, dus er is geen limiet aan het aantal bestellingen.

bitterballen-6-stuks

Wil jij een Frietwagen huren in Bergeijk? Doen!

Voor elk feest of evenement in Bergeijk en voor elk budget is de frietwagen het frietje in de mayonaise. Ons gastvrije en gezellig personeel bereidt de heerlijkste snacks voor jouw en je gasten ter plekke klaar, zodat het feestje een groot succes kan worden. Organiseer jij een feest of evenement in Bergeijk en wil je een van onze frietwagens huren? Neem dan contact met ons op.

Neem vrijblijvend contact met ons op

Shopping Basket
×