Frietwagen huren in Venlo

Mensen vinden het altijd moeilijk om te beslissen wat ze met eten gaan doen op hun feest dus daarom zeggen wij: Bel frietwagen huren Venlo en zet voor je feest een mobiele frietkraam neer. Veel mensen gingen je al voor en ontvingen enthousiaste reacties van hun gasten. Bovendien is het gemakkelijk. Je hebt geen afwas alleen afval. Een feestje thuis geeft al werk genoeg, dus die afwas hoeft niet zo nodig. Zet voldoende afvalbakken neer en de rest doet zichzelf. Veel mensen kunnen een puntzak friet meer waarderen dan een broodje zalm. Let maar eens op hoe snel de volwassen aan de frietkraam staan als ze weten dat er eentje op de oprit staat.

Verschillende pakketten

Voor elk type evenement bieden wij de passende oplossing. Van V.I.P. tot budgetpakketten is Frietjeontour.nl een smakelijke aanvulling op uw evenement!

Geen afwas

www.frietjeontour.nl krijgt dagelijks aanvragen voor een frietwagen huren Venlo en is daarmee een goede speler op het gebied van verhuur van frietkarren of frietkramen. Wij hebben goede kwaliteit friet, snacks en bij het XXL menu aanwezig; hamburgers. We bieden diverse budgetten aan waaronder 3 menu’s. Het L Menu, het XL menu en het XXL menu. Daarnaast bestaat er een budget menu voor, onder andere, scholen en instellingen. Wij hanteren hierbij een minimum afname vanaf 100 personen. Het budget menu bevat alleen een puntzak met friet met daarbij de keuze uit een aantal sauzen.

Bedrijfsfeesten

Veel bedrijven kiezen voor de frietwagen huren Venlo. Hun werknemers zitten vaak niet te wachten op culinaire hapjes en zijn zeker zo blij met een lekkere puntzak friet en een versgebakken frikandel of andere snack. Frietwagens zijn op het moment erg populair om te huren. Het is op deze manier niet nodig een complete keukeninrichting te huren voor je feest wanneer je besluit het in je eigen bedrijf te vieren. De afwas zit in vuilniszakken die bij het vuilnis gezet kunnen worden. Dit scheelt weer in personeelskosten. Vul het contactformulier in en bestel uw menu of vraag om een offerte.

Neem vrijblijvend contact met ons op

Shopping Basket
×