Frietwagen huren in Helmond

Een frietwagen in Helmond huren?

Staat er een feestje gepland in Helmond en heeft nog geen idee wat u gaat doen met het eten en de snacks? Dan zou een frietwagen huren weleens de perfecte oplossing kunnen zijn. Een frietkar in Helmond huren is namelijk een ideale en betaalbare optie als u zelf geen uren in de keuken wilt staan en toch uw gasten van heerlijke hapjes of een maaltijd wilt voorzien. Bij Frietjeontour.nl kunt u een frietkraam huren in Helmond voor iedere gelegenheid. De opvallende frietkraam voorziet uw gasten van de lekkerste snacks en verse frieten.

Waar kunt u de frietwagen op locatie boeken?

U kunt bijvoorbeeld een frietwagen huren in Helmond, maar ook in tal van andere plaatsen bestaat deze mogelijkheid. Zo kunt u een snackwagen huren in Eindhoven, Geldrop, Helmond, Best, Nuenen, Mierlo, Valkenswaard, Aalst en Waalre en omgeving. Op deze plekken bestaat de mogelijkheid om uw feest te completeren met verse frieten op locatie verzorgd door de in het oog springende oranje frietkraam, maar ook met de verse snacks op locatie. Met een snackkar in huren heeft u de keuze uit verschillende pakketten en mogelijkheden, er bestaat zelfs de mogelijkheid voor het afnemen van een VIP-pakket. Met een VIP-arrangement is zowel het eten en drinken onbeperkt. U betaalt hiervoor een vast bedrag per persoon.

Verschillende pakketten

Voor elk type evenement bieden wij de passende oplossing. Van V.I.P. tot budgetpakketten is Frietjeontour.nl een smakelijke aanvulling op uw evenement!

Een frietwagen huren in Helmond

U kunt natuurlijk een frietwagen huren in Helmond voor uw feest thuis, maar ook in de zakelijke sfeer heeft de keuze voor de snackkraam huren of friet en drank catering vele voordelen. Kwaliteit en gastvrijheid staan altijd voorop bij de snackwagen op locatie en uw gasten zullen heerlijk smullen. De gelegenheden waarbij u voor een frietkraam op locatie kunt kiezen zijn legio. Wat denkt u van een bedrijfsborrel, voor een communie, voor de Vrimo? Voor kinderen zijn er aangepaste prijzen bij de verschillende pakketten. Neemt u gewoon eens een kijkje op de website van frietjeontour.nl

frietschaal-met-schep

Service en kwaliteit

Of u nu kiest voor een frietwagen huren in Helmond of op een andere locatie, service en klanttevredenheid staan altijd voorop. Er wordt gewerkt met goede producten en een uitstekende hygiëne. Natuurlijk kunt u frietjeontour.nl ook benaderen als u speciale wensen heeft, wij kunnen hiervoor een passende offerte maken. Ook bij groepen die groter zijn dan 150 personen bieden wij een op maat gemaakte offerte aan. Niet alleen voor een frietwagen huren in Helmond, maar voor alle genoemde plaatsen is er voor elk thema en voor iedere gelegenheid wel een Frietje On Tour!

Neem vrijblijvend contact met ons op

Shopping Basket
×