Frietwagen huren in Tilburg

Woont u in Tilburg en bent u op zoek naar een unieke en originele manier om uw feest een bijzonder karakter te geven? Met het huren van een echte frietwagen zorgt u voor een unieke sfeer die zonder twijfel kan rekenen op waardering van uw gasten. Een frietwagen huren in Tilburg is de ideale manier om de catering tijdens uw feest te verzorgen. Doordat de frietkramen voldoen aan alle HACCP-eisen weet u zeker dat het met de voedselveiligheid wel goed zit. U kunt zich dus zonder zorgen volledig overgeven aan de organisatie van uw feest, communie, jubileum of bruiloft. En wilt u het echt compleet hebben, kies dan voor het speciale VIP-pakket. De gasten krijgen dan onbeperkt eten en drinken. De frietkraam kan overal in Nederland ingezet worden.

Een echte frietwagen huren in Tilburg

Bij een echte frietkraam hoort natuurlijk een uitgebreid assortiment, immers heeft niet iedereen dezelfde smaak. De frietkraam wordt daarom compleet geleverd, geheel afgestemd op uw wensen. Zo kunt u exact aangeven wat u verwacht en houdt u het budget goed in de gaten. U kunt kiezen uit een drietal menu’s, van heel simpel en eenvoudig tot een luxe assortiment met alle denkbare snacks en sauzen. Wilt u de frietkraam huren in Tilburg voor een kinderfeest dan hanteren we zeer lage kindvriendelijke prijzen.

Verschillende pakketten

Voor elk type evenement bieden wij de passende oplossing. Van V.I.P. tot budgetpakketten is Frietjeontour.nl een smakelijke aanvulling op uw evenement!

Voor elk feest een passende aanbieding

Ook voor grote feesten, bijvoorbeeld met 100 gasten of meer wordt het huren van een snackwagen pas echt een feest. Het is dan ook de ideale manier om uw bedrijfsfeest of bedrijfsborrel extra leuk aan te kleden. Ook voor de grotere feesten zijn er tal van mogelijkheden. Zo zijn er 2 verschillende pakketten beschikbaar, het budgetpakket waarbij enkel friet wordt geserveerd met diverse sauzen, en het Menu VIP waarbij de keuze vele malen groter is.

Bekijk hier alle pakketten en prijzen

Een frietwagen huren in Tilburg voor uw feest

Hebt u al zin gekregen om de frietwagen op uw volgende feest te zien? Vraag vandaag nog informatie aan over de mogelijkheden.

Hebt u al zin gekregen om de frietwagen op uw volgende feest te zien? Vraag vandaag nog informatie aan over de mogelijkheden. De transportkosten hebben we in ieder geval zo laag mogelijk gehouden. Wilt u dus een frietwagen huren in Tilburg voor bijvoorbeeld uw vrijgezellenfeest dan betaalt u slechts de vervoerskosten over een afstand van 17.5 kilometer.

Neem vrijblijvend contact met ons op

Shopping Basket
×