frietwagen huren in Eindhoven

Woont u in Eindhoven of omgeving en bent u van plan binnenkort een groot feest te geven? Catering voor grote groepen mensen is altijd lastig qua organisatie, ruimte en de verschillende smaken van iedereen. Door een mobiele frietwagen te huren in Eindhoven en omgeving bij frietjeontour.nl is dit probleem direct opgelost. Lekkere gebakken frietjes en snacks met sausjes en drankjes erbij maken dat iedereen geniet, ook de kinderen. U heeft er zelf geen omkijken naar, want de snacks worden door het vriendelijke personeel vers gebakken en de gasten gaan zelf naar de snackkraam. Door van tevoren een bepaald pakket te kiezen, weet u ook waar u financieel aan toe bent.

Kwaliteit, gastvrijheid en gezelligheid

Een familiefeest of bedrijfsfeest, een jubileum of schoolfeest, bij frietjeontour.nl kunt u voor al uw evenementen een frietkar huren in Eindhoven en omgeving. Zodra de vrolijke oranje snackkar aan komt rijden is het feest. Ter plekke worden lekker knapperige frietjes en snacks bereid door onze gastvrije bediening. De kwaliteit is uitstekend, er worden uitsluitend A-merken gebruikt zoals Aviko, Remia en Oliehoorn. Ook zijn er diverse sausjes en drankjes aanwezig in de snackwagen. Door het compacte formaat kan de frietkraam overal worden geparkeerd en na afloop is alles netjes opgeruimd.

Verschillende pakketten

Voor elk type evenement bieden wij de passende oplossing. Van V.I.P. tot budgetpakketten is Frietjeontour.nl een smakelijke aanvulling op uw evenement!

Diverse pakketten, ook VIP

Door een frietwagen te huren in Eindhoven en omgeving kunt u kiezen uit verschillende pakketten. De grotere pakketten omvatten meer verschillende snacks en sausjes. En er zijn kindvriendelijke pakketten waarbij een uur lang kan er onbeperkt worden gesnackt. Er geldt een minimum boekingsbedrag per pakket. Voor scholen en verenigingen is het mogelijk een frietwagen te huren in Eindhoven en omgeving met een budgetpakket. En wilt u het groots aanpakken? Bestel dan een VIP-pakket. Er wordt dan vijf uur lang onbeperkt frisdrank, wijn en bier en anderhalf uur lang frietjes en allerlei snacks geserveerd.

Bekijk hier alle pakketten en prijzen

frietje-on-tour-friet-puntzak

Vervoersvergoeding

Wij rekenen een vervoersvergoeding van € 0,55 per gereden kilometer vanuit ons filiaal in Geldrop. U kunt telefonisch of via ons formulier contact opnemen en voor meer dan 150 personen kunt u een aangepaste offerte aanvragen.

Neem vrijblijvend contact met ons op

Shopping Basket
×