Frietkraam op locatie

De beste frietkraam op locatie

De frietkraam van Frietje on tour is een waar begrip. Wij leveren de heerlijkste friet en lekkerste snacks op locatie. Onze frietkraam vervult al uw snackwensen en ons personeel maakt overheerlijke friet voor al uw feesten en partijen. Met zijn vrolijke oranje kleuren is onze frietkraam ook gelijk te herkennen en fleurt daarmee elk feest op. Gemak staat bij ons voorop en bij Frietje on tour kunt u gemakkelijk een bemande frietkraam bestellen. Vanuit ons filiaal in Geldrop rekenen wij € 0,55 per gereden kilometer voor een frietkraam aan huis.

Verschillende pakketten

Voor elk type evenement bieden wij de passende oplossing. Van V.I.P. tot budgetpakketten is Frietjeontour.nl een smakelijke aanvulling op uw evenement!

Op locatie de beste snacks zonder gedoe

Onze mobiele frietkraam ontneemt alle lasten en verwent al uw gasten met verse friet. Ideaal dus voor een druk buurtfeest of bijzondere verjaardag. De frietkraam van Frietje on tour is voorzien van de beste snacks. Ons professionele personeel staat ook altijd voor u klaar en maakt er een onvergetelijke dag van. Frietje on tour levert variatie voor elk mogelijk budget. Onze exclusieve menu’s en pakketten zijn geschikt voor elke feestgelegenheid. Wat wel constant blijft is onze goede service en het feit dat onze friet in alle gevallen vers is. Om elke snackervaring bijzonder te maken hebben wij een breed assortimenten aan sauzen. Bezoek ook onze website om te zien welke lekkere snacks wij leveren.

Frietkraam op locatie door heel Nederland

Een frietkraam waar u onbeperkt kunt eten en drinken is mogelijk bij Frietje on tour. Wij leveren een betaalbare V.I.P. ervaring op locatie . Zo kunt u 1,5 uur lang onbeperkt genieten van friet op locatie en 5 uur lang onbeperkt drinken. Een arrangement om van te smullen en dat zullen uw gasten ook zeker doen. U bent zeker niet de eerste en het is onze meeste gekozen optie. Onze frietkraam komt uit Geldrop en gaat door het hele land. Met plezier trekken wij door heel Nederland om u van verse friet te voorzien. Wij informeren u graag verder over de mogelijkheden van een frietkraam op locatie. Interesse of meer informatie? Neem contact op via ons online contactformulier.

Neem vrijblijvend contact met ons op

Shopping Basket
×