Frietwagen huren in Gemert

Voor elk feest of verjaardag, evenement of gelegenheid in Gemert, kan je een frietwagen huren. Iedereen is immers dol op een lekker krokante zak friet. Maar niet alleen voor friet, ook voor andere snacks zoals kroketten of hamburgers, kan je bij de frietwagen terecht. Het enige wat je gasten hoeven te doen is te kiezen tussen alle lekkernijen.

Lekker een frietwagen huren in Gemert

Een snack maakt jouw feest of evenement compleet, en al helemaal als dit bijvoorbeeld vers bereide frietjes zijn. Wanneer je je snacks of friet bij de lokale snackbar bestelt, komen deze vaak slap en koud aan voordat je ze kan opeten. De frietwagen maakt hier een einde aan. De frietwagen komt gewoon naar je feest in Gemert toe rijden en maakt ter plekke de meest heerlijke snacks voor je klaar. Het huren van de oranje snackwagen in Gemert brengt je gasten bij elkaar en maakt je feest een gegarandeerd succes.

Verschillende pakketten

Voor elk type evenement bieden wij de passende oplossing. Van V.I.P. tot budgetpakketten is Frietjeontour.nl een smakelijke aanvulling op uw evenement!

De frietwagen: friet en meer

De frietwagen komt dus ter plekke naar je evenement in Gemert toe, waar ons gastvrije en gezellige personeel overheerlijke verse friet voor jou en je gasten klaarmaakt. Naast friet, biedt de frietwagen ook andere kwaliteitssnacks. Klassiekers zoals kroketten, frikandellen, kipcorn of hamburgers behoren tot ons ruime assortiment. Voor elke trek is er wel een snack. Bij andere caterings opties ben je gelimiteerd. Maar bij de frietwagen van Frietje on Tour kunnen je gasten onbeperkt bij de frietwagen bestellen.  

Frietwagen huren in Gemert?

De frietwagen maakt elk feest in Gemert af, voor wat voor budget dan ook. Ons gastvrije en gezellig personeel bereidt op locatie de meest verse en krokante snacks voor je klaar, zodat het feestje een groot succes wordt. Heb jij dus een feest of evenement in Gemert en wil je een van onze frietwagens huren? Geef ons dan een belletje of stuur een email.

Neem vrijblijvend contact met ons op

Shopping Basket
×