Frietwagen huren in Veghel

Foodtrucks zijn de nieuwste hit op het gebied van catering en events. Organiseert u een feest of evenement in Veghel? Dan geeft een frietkar op locatie een extra feestelijk tintje. Met een frietwagen combineert u verrassende en trendy catering met eten wat iedereen kan waarderen. Door een frietwagen te huren in Veghel zorgt u gegarandeerd voor een geslaagd evenement, van bruiloft tot vrijdagmiddagborrel.

Verschillende pakketten

Voor elk type evenement bieden wij de passende oplossing. Van V.I.P. tot budgetpakketten is Frietjeontour.nl een smakelijke aanvulling op uw evenement!

Verse frieten op locatie

Bent u op zoek naar bijzonder lekkere catering voor uw feest in Veghel en omgeving? Via Frietjeontour.nl zorgt u voor een unieke en smakelijke verrassing voor uw gasten: een frietwagen op locatie. De lekkerste snacks en verse frieten worden op een leuke en opvallende manier geserveerd, rechtstreeks vanuit de snackwagen. Met zowel friet als verse snacks op locatie is er voor ieder wat wils. Ook aan vegetariërs is gedacht. Vanuit de snackkar worden niet alleen frikandellen en kroketten geserveerd, ook kaassoufflés zitten in het assortiment. Een frietwagen huren in Veghel is de beste catering voor uw gelegenheid. Een verrassend element en heerlijk eten.

Een snackkar huren voor elk evenement

Goed eten is essentieel voor elk feest. Wat uw feest of partij ook is, een frietkar huren is altijd een goed idee. Wij bieden friet en drankcatering met onze frietwagens op locatie voor iedere gelegenheid in Veghel en omgeving. Van bruiloft tot bedrijfsborrel, van communie tot Vrimo. Een frietwagen huren in Veghel is perfect voor uw feest of bijeenkomst. U verrast uw gasten met smakelijke friet en snacks. Bovendien geeft het iedereen de vrijheid om zichzelf te bedienen zodat de dag of avond soepel en ontspannen verloopt. Uw feest is compleet met een opvallende frietkraam, waar gasten nog lang over na zullen praten. De oranje frietkraam op locatie vergeet men niet snel.

Hoe werkt een snackkraam in Veghel huren?

Een frietwagen huren in Veghel is de meest eenvoudige manier om uw catering te verzorgen. U doet uzelf en uw gasten er een plezier mee door de combinatie van gemak, fun en heerlijk eten. De frietkraam huren doet u voorafgaand aan uw feest. Op de dag zelf staat de snackwagen op locatie klaar. U heeft er dan nauwelijks omkijken naar. Door op te geven om hoeveel mensen het ongeveer gaat, zorgen wij voor de perfecte hoeveelheid verse friet en smakelijke snacks. Als u kiest voor het VIP-pakket, zijn drank, catering en de frietwagen inbegrepen in de service. Voor dit pakket geldt bovendien onbeperkt eten en drinken.

Bekijk hier alle pakketten en prijzen

Neem vrijblijvend contact met ons op

Shopping Basket
×