Frietwagen huren in Weert

Of het nu gaat om een verjaardagsfeest, een evenement of andere bijeenkomst, frietjeontour.nl zorgt voor de heerlijkste frieten en snacks in Weert en omgeving. De formule is even uniek als simpel. Met onze mobiele frietservice komen we naar u toe. Op locatie bakken wij verse friet, maar ook frikandellen en kroketten van de hoogste kwaliteit. Onze service is persoonlijk, uw wensen en smaak staan bij ons op nummer één. Onze frietwagen huren in Weert kan eenvoudig online: snel, betrouwbaar en veilig.

U kiest en bestelt, wij leveren

Wilt u voor een bruiloft, jubileum of andere party een frietkraam in Weert huren? Afhankelijk van het aantal personen en de grootte van de porties, kunt u kiezen uit meerdere pakketten. Bij Frietjeontour vindt u drie basispakketten om frietwagen te huren in Weert: het VIP-menu en een budgetmenu. U kiest heel makkelijk een menu dat perfect past bij uw evenement en budget. Voor kinderen geldt er in de basispakketten een kindvriendelijke prijs.

Verschillende pakketten

Voor elk type evenement bieden wij de passende oplossing. Van V.I.P. tot budgetpakketten is Frietjeontour.nl een smakelijke aanvulling op uw evenement!

Een frietwagen huren in Weert, nog nooit zo makkelijk

Voor iedereen iets lekkers te eten tijdens de aanstaande bedrijfsborrel of communie, dat is sneller gerealiseerd dan u denkt. Feestelijke bijeenkomsten als deze worden pas echt onvergetelijk als er friet wordt geserveerd. Met frietjeontour bestelt u vandaag nog friet en drankcatering. Wij kennen uw smaak en hebben alle mogelijke versnaperingen in de aanbieding.

frietje-on-tour-frikandel

Volop genieten met uw gasten

Frietjeontour onderscheidt zich door het aanbieden van verse frieten op locatie. U hoeft geen boodschappenlijstje te maken en niet zelf te kokkerellen. Het enige wat op uw to-do-lijstje staat, is een snackkraam huren. Wij komen naar u toe gereden en nemen u alle zorg uit handen. Op ons menu staan naast frietjes bijvoorbeeld ook heerlijke kipnuggets, gehaktstaven, bamischijven en hamburgers.

Iedereen kan een frietwagen huren in Weert

Heeft u specifieke wensen, bijvoorbeeld vegetarische hapjes? Laat het ons weten en wij zorgen voor de lekkerste snacks en verse frieten. Misschien organiseert u namens een school, instelling of stichting een festiviteit? Ons budget menu zal u dan zeker bevallen. Door een frietkar in Weert te huren, wordt uw feest een groot succes.

Bekijk hier alle pakketten en prijzen

Neem vrijblijvend contact met ons op

Shopping Basket
×