Frietwagen op locatie

Een familiefeest, bedrijfsfeest of schoolfeest organiseren doet u het beste bij Frietje on Tour! Bij frietjeontour.nl kunt u voor al uw evenementen een frietkar huren op locatie. Zodra de vrolijke oranje snackwagen aan komt rijden is het feest en biedt het voor u dé oplossing voor een frietwagen huren op locatie. Met heerlijke verse friet en kwaliteit snacks biedt Frietje on Tour verschillende pakketten voor jong en oud. Pakketten variëren van het meest gekozen VIP Menu, tot aan een speciaal gericht Budget Menu voor bijvoorbeeld scholen en instellingen. Het personeel van onze snackkar op locatie doet er alles aan om van uw bedrijfsfeest, communie of buurtfeest tot een succes te maken. 

Diverse pakketten friet

Diverse pakketten friet biedt Frietjeontour.nl aan waarin het aanbod in verse friet en snacks geheel op maat samengesteld kan worden. Van alles inclusief, waaronder onbeperkt friet en onbeperkt drinken, tot aan een luxe bar en eigen bediening. Het is zo uitgebreid mogelijk samen te stellen. Wilt u meer informatie ontvangen over diverse pakketten frietjes en snacks? Neem dan vrijblijvend contact met ons op via: +31(0)6 – 19009694 of vul ons contactformulier in op onze contactenpagina. Benieuwd naar het aanbod in de verschillende pakketten? Bekijk hieronder onze menu mogelijkheden.

Verse friet voor uw feest

Organiseert u binnenkort een buurtfeest, kinderfeestje of communie? Dat is natuurlijk reden voor verse friet voor een feestje! Maak uw feest compleet met de overheerlijke verse friet van Frietje on Tour en de daarbij horende kwaliteit snacks zoals een heerlijke hamburger of kipcorn. Frietjeontour.nl laat een compleet ingerichte en bemande oranje frietwagen binnenrijden en voorziet alle gasten van heerlijke friet en lekkere snacks. Vanuit de snackkar worden niet alleen frikandellen en kroketten geserveerd, ook kaassoufflés zitten in het assortiment. Een complete ervaring voor ieder wat wils! 

MENU L

6,50 kinderen tot 10 jaar €5,00
  • Onbeperkt eten
  • Beperkt assortiment

MENU XL

7,50 kinderen tot 10 jaar €6,00
  • Onbeperkt eten
  • Uitgebreid assortiment
Meest gekozen

MENU XXL

8,50 kinderen tot 10 jaar €7,00
  • Onbeperkt eten
  • Volledig assortiment

V.I.P. MENU

26,00 vanaf 50 personen
  • Onbeperkt Eten & Drinken
VIP

BUDGET

3,10 vanaf 100 personen
  • Scholen & Instellingen

Verschillende pakketten

Bent u er nog niet uit welk menu voor uw feest het meest geschikt is? Laat u adviseren of vergelijk ons aanbod in de verschillende pakketten.

V.I.P. Menu

Met ons V.I.P. Menu heeft u een compleet pakket aan onbeperkt eten en drinken. Een geheel verzorgd evenement met alle luxe die u zich maar kunt bedenken. Hét meest gekozen arrangement van Frietje on Tour! Geniet van 1,5 uur lang onbeperkt eten, friet en snacks zoals in Menu XXL aangeboden. Naast onbeperkt eten van verse friet en snacks op locatie kunt u bij dit V.I.P. arrangement ook 5 uur lang onbeperkt drinken en geniet u van een geheel verzorgd evenement inclusief een luxe bar en bediening. 

Voor elk evenement een passend menu

Budget menu

Wij hebben speciaal voor diegene met minder budget natuurlijk ook een passend menu! Het Budget Menu. Hierin is onder andere rekening gehouden met scholen & instellingen met een kleiner budget. Dit Budget Menu is al vanaf 100 personen te boeken en kost maar € 3,10 per persoon.

L-XXL menu

Onbeperkt friet en een compleet assortiment aan snacks. Naast de snacks van Menu L en Menu XL heeft Menu XXL als toevoeging heerlijke hamburgers en ronde broodjes. Kortom; een compleet aanbod aan onbeperkt friet en snacks en dat op locatie! 

Neem contact op voor meer informatie

Voor elke gelegenheid hebben wij een passend pakket. Vraag vrijblijvend een offerte aan voor een frietwagen of snackwand op locatie!