Frietwagen huren in Oss

De voordeligste frietwagen huren in Oss

De frietwagen van Frietje on tour is een vertrouwde verschijning in Brabant en Limburg. Wij hebben namelijk de lekkerste friet van de regio. Huur daarom onze frietwagen voor uw verjaardagsfeest of een andere bijzondere gelegenheid waar er lekker gegeten moet worden. De frietwagen van Frietje on tour is de ideale optie als u snel snacks in Oss nodig heeft. Onze bemande frietwagen kunt u makkelijk online huren en is supersnel in Oss. Wij rekenen € 0,55 per gereden kilometer vanuit ons filiaal in Geldrop.

Verschillende pakketten

Voor elk type evenement bieden wij de passende oplossing. Van V.I.P. tot budgetpakketten is Frietjeontour.nl een smakelijke aanvulling op uw evenement!

Snel en eenvoudig een frietwagen in Oss huren

Voor ieder budget hebben wij een bijbehorend menu. Op onze website leest u daar alles over. Indien u het groots wil aanpakken is er onze BBQ en Grill wagen. Een bijzondere verschijning die erg veel indruk zal maken. Daarnaast is onze podiumwagen ideaal voor speciale gelegenheden. Mensen houden van snacks en daarom is onbeperkt eten en drinken van een frietwagen een heerlijk vooruitzicht. Ons V.I.P. menu is daarom een betaalbare en onvergetelijke snackervaring. Voor een schappelijke prijs is het mogelijk om voor een bepaalde tijd onbeperkt te eten en te drinken. Kijk op onze site voor meer informatie en de voorwaarden.

De mobiele snackspecialist van Nederland

Onze mobiele frietwagen levert naast friet ook een rijk assortiment aan snacks zoals Hamburgers, kroketten en frikadellen. Ook speciale hapjes en lekkere sauzen staan bij ons op het menu. Ons personeel zorgt dat al deze lekkernijen goed worden klaargemaakt zodat u zich geen zorgen hoeft te maken. Frietje on tour is een begrip in Brabant en Limburg maar u kunt door heel Nederland gebruik maken van ons diensten. Onze frietwagens leveren overal snacks van een hoge kwaliteit. Wij informeren u daarom graag verder over onze arrangementen en speciale diensten.

Neem vrijblijvend contact met ons op

Shopping Basket
×