Frietwagen huren in Bladel

Voor elke gelegenheid, of dat nou een verjaardag, jubileum, bedrijfsfeest of schoolfeest in Bladel is, kan je een frietwagen huren. Voor elke lekkerbek is er niet alleen friet, maar ook kroketten en andere snacks die door ons gezellige personeel ter plekke op je feest wordt bereid.

Heb jij een evenement in Bladel? Dan kan je een frietwagen huren!

Geen enkel feest of evenement is geslaagd zonder een snack, en al helemaal niet wanneer dit vers gebakken en ambachtelijke frietjes zijn. Als je je snacks in de lokale snackbar bestelt, komen ze vaak koud en slap aan, wat je feest niet ten goede komt. In plaats daarvan komt de frietwagen gewoon naar je toe rijden en worden de snacks ter plekke vers klaargemaakt. Dus geen koude en slappe friet meer! Het huren van de oranje snackwagen in Bladel tovert een lach op mensen hun gezicht en zorgt voor een succesvol en gezellig feestje.

Verschillende pakketten

Voor elk type evenement bieden wij de passende oplossing. Van V.I.P. tot budgetpakketten is Frietjeontour.nl een smakelijke aanvulling op uw evenement!

De ruime keuze van de frietwagen

De frietwagen kan naar elk feestje in Bladel naar toe rijden. Het gastvrije personeel zorgt er dan voor dat de verukkelijke friet en snacks vers worden klaargemaakt. Naast friet, heeft de snackwagen dus ook andere kwaliteitssnack in het aanbod. Lekkernijen zoals hamburgers, kipcorn of kroketten kunnen ook besteld worden. Er is dus ruime keuze voor ieder wat wils. Bij andere catering opties ben je vaak beperkt tot gelimiteerd eten. Maar bij de frietwagen kunnen de gasten onbeperkt bestellen en kiezen uit ons brede assortiment.

bitterballen-6-stuks

Frietwagen huren in Bladel voor je feest?

Voor elk feest, gelegenheid of budget in Bladel, komt de frietwagen naar je toe. De frietwagen maakt je gasten blij en zet de toon voor een succesvol feest. Ons gastvrije en gezellig personeel bereid de meest heerlijkste snacks voor je klaar, zodat het feestje een succes wordt. Heb jij dus een feest of evenement in Bladel en wil je een van onze frietwagens huren? Neem dan contact met ons op.

Neem vrijblijvend contact met ons op

Shopping Basket
×