Frietwagen huren in Nuenen

Frietwagen huren in Nuenen

Voor elke verjaardag of elk evenement in Nuenen, of het nou een jubileum of bedrijfsfeest is, kan je een frietwagen huren. Iedereen houdt immers van een lekkere krokante zak friet of kroket. Voor al deze snacks en meer kan de frietwagen naar jouw evenement in Nuenen, Gerwen, Nederwetten, Olen of Mariahout toe komen.

Hoezo een frietwagen huren in Nuenen?

Een snack maakt een feest of evenement compleet. En dat is al helemaal het geval wanneer dit vers bereide friet is. Een bestelling bij de lokale snackbar komt vaak koud aan voordat je het kan opeten. Maar bij de frietwagen komt onze mobiele snackwagen naar jouw feestje toe rijden, waardoor koude en slappe friet in het verleden liggen. In plaatst daarvan maakt de frietwagen jouw snacks ter plekke en vers klaar. De oranje snackwagen huren is dus een perfecte keuze voor elke feest.

Verschillende pakketten

Voor elk type evenement bieden wij de passende oplossing. Van V.I.P. tot budgetpakketten is Frietjeontour.nl een smakelijke aanvulling op uw evenement!

Het frietwagen menu

Ons gezellige en gastvrije personeel maakt dus op locatie de meest heerlijke en ambachtelijke friet voor je klaar. Maar naast friet is er tevens een ruime keuze uit andere kwaliteitssnacks zoals een hamburger of kipcorn. Voor ieder valt er iets te kiezen uit ons verse en brede assortiment. De frietwagen is de meest gezellige en uitgebreide catering optie, waar het eten niet is gelimiteerd. Bij de frietwagen kunnen je gasten namelijk onbeperkt bestellen uit ons ruime assortiment.

Feestje in Nuenen? Dan komt de frietwagen!

Het huren van de frietwagen in Nuenen is voor elk feest of evenemt en voor elk budget, een gegarandeerde gangmaker. De meest heerlijke en krokante snacks worden door ons gastvrije personeel ter plekke klaargemaakt, zodat jouw feestje een knalfuif wordt. Heb jij dus een feest of evenement in Nuenen en wil je een van onze frietwagens huren? Neem dan gerust contact met ons op.

Neem vrijblijvend contact met ons op

Shopping Basket
×