Frietwagen huren in Veldhoven

Woon u in de buurt van Veldhoven en heeft u binnenkort een feest of happening te organiseren? Het maakt niet uit of het een bedrijfsevenement is, een familiefeest zoals een communie of jubileum, of een uitje met uw sportvereniging. Als u een enerverend en spannend programma organiseert, dan wilt u dat alles vlekkeloos verloopt en dat u kunt vertrouwen op de expertise van iedereen die u inhuurt. Door een frietwagen in Veldhoven te huren, bent u verzekerend van lekkere snacks waar iedereen van houdt.

Waarom een frietkar in Veldhoven huren?

Wie geniet er nou niet van goede friet en smakelijke snacks? Wat u ook organiseert, als u verse frieten op locatie aanbiedt, verhoogt dat de feestvreugde. Als u daarbij ook topkwaliteit wilt, neemt u dan zeker contact op met Frietjeontour.nl. Bij ons kunt een frietwagen huren in Veldhoven en heldere afspraken maken over zowel de prijsstelling, het assortiment en de aankleding van onze snackkraam. Wij gaan ervan uit dat wij een bijdrage leveren aan het succes van uw feest en dat u bepaalt wanneer wij in actie mogen komen. Wilt u voor uw feest een opvallende frietkraam, bijvoorbeeld een oranje frietkraam tijdens een sportevenement? Wij regelen dit voor u.

Verschillende pakketten

Voor elk type evenement bieden wij de passende oplossing. Van V.I.P. tot budgetpakketten is Frietjeontour.nl een smakelijke aanvulling op uw evenement!

Een frietkar in Veldhoven huren voor pure kwaliteit

Met een frietkraam op locatie bent u verzekerd van professionele bereiding van al uw snacks en friet. Van tevoren bepaalt u samen met ons wat u in het assortiment wilt hebben. Frietjeontour hoeft van u alleen te weten hoeveel bezoekers u op uw feest of evenement verwacht. U heeft geen omkijken naar personeel en ook over het schoonmaken en netjes achterlaten van uw feestterrein hoeft u zich geen zorgen te maken. Wij werken uitsluitend met verse producten in een zeer hygiรซnische snackwagen. Wij staan voor de kwaliteit en voedselveiligheid van onze producten.

Een frietkar in Veldhoven huren biedt veel mogelijkheden

Frietjeontour geeft u een aantal standaardarrangementen. Deze zijn afhankelijk van het aantal bezoekers en het gewenste assortiment. U kunt bijvoorbeeld denken aan friet, saus en een beperkt aantal snacks. Als u uw gasten een uitgebreid assortiment aan wilt bieden, dan kan dat ook. U kunt er ook aan denken om naast een snackwagen ook een mobiele bar te huren, zodat u ook geen omkijken heeft naar de drankvoorziening. Wat u ook wilt, wij leveren samen met u maatwerk.

Bekijk hier alle pakketten en prijzen

Neem vrijblijvend contact met ons op

Shopping Basket
×