Frietkraam huren in Geleen

Frietkraam huren Geleen. Wilt u graag een frietkraam huren in Geleen en omgeving? Frietjeontour.nl heeft voor u het juiste aanbod. Wij verzorgen een compleet verzorgd arrangement om feestvierders een smakelijke en feestelijke ervaring te geven. Frietkraam huren Geleen en omgeving is zeker aan te raden voor feesten en partijen als kinderfeestjes, een communiefeest, carnavalsborrels en noem maar op. Speciaal voor deze feesten en partijen bieden we diverse pakketten aan puntzakken friet en verse snacks en sausjes aan.

Verschillende pakketten

Voor elk type evenement bieden wij de passende oplossing. Van V.I.P. tot budgetpakketten is Frietjeontour.nl een smakelijke aanvulling op uw evenement!

Frietkraam aan huis

Frietkraam aan huis. Frietkraam aan huis huren? Dat is zeker mogelijk bij Frietjeontour.nl. Waar het feest ook is, Frietjeontour.nl komt naar u toe. Of het nu een frietkraam aan huis in Limburg is of een frietkraam aan huis in Brabant, een frietkraam huren wordt voor u een eitje. Of u nu een frietkraam huurt voor een bedrijfsborrel, festival of bruiloft, frietjeontour.nl neemt voor u alle zorg uit handen. Met een compleet verzorgde frietkraam aan huis wordt uw frietfeest of borrel met verse friet en snacks geslaagde dag! Heeft u specifieke wensen of wilt u een pakket op maat? Dit is geen probleem bij frietjeontour.nl. Neem vrijblijvend contact met ons op via: +31(0)6 – 19009694 of vul ons contactformulier in op onze contactenpagina. Wij bieden u dan vervolgens een passend aanbod speciaal gericht op uw wensen.

snackmuur met snacks huren

Friet-uurtje op locatie

Friet-uurtje op locatie. Een friet-uurtje op locatie, wat is er leuker dan een gezellige personeelsborrel met vers gebakken friet op locatie? Een geheel verzorgd friet-uurtje op locatie met allerlei soorten snacks, sausjes en drankjes. Een friet-uurtje op locatie kan al met diverse pakketten aan puntzakken friet en verse snacks en een mooie snackmuur. Kroketten, frikandellen, kipnuggets, hamburgers, een bamischijf of zelfs een gehaktstaaf zitten in ons complete aanbod aan pakketten. Heerlijk snacken op uw feest met onze speciale snackmuur en snackwand.

Neem vrijblijvend contact met ons op

Shopping Basket
×