Frietkraam huren in Maasbree

Frietkraam huren in Maasbree. Woont u in de buurt van Maasbree en heeft u binnenkort een evenement, verjaardagfeestje of misschien wel een communiefeest? Dan kunt u een frietkraam huren in Maasbree en omgeving bij Frietjeontour.nl. Frietwagen huren voor uw feest of partij is goedkoop en voordelig bij Frietjeontour.nl. Onze mobiele frietwagen komt op alle locaties in Maasbree en omgeving, denk ook aan verschillende steden in Limburg en Brabant. Frietkraam huren in Maasbree en omgeving kan al vanaf een paar personen voor uw feest of evenement en er zijn diverse pakketten die frietjeontour.nl voor u kunt aanbieden.

Verschillende pakketten

Voor elk type evenement bieden wij de passende oplossing. Van V.I.P. tot budgetpakketten is Frietjeontour.nl een smakelijke aanvulling op uw evenement!

Frietkraam huren kinderfeestje

Frietkraam huren kinderfeestje. Wilt u een goedkope en kwalitatief goede catering organiseren voor een kinderfeestje? Dan zit u bij Frietjeontour.nl op de goede plek om een frietkraam de huren voor uw kinderfeestje. Voor ieder kind kan een puntzak friet, vers gebakken friet en kwaliteitssnacks een écht succes zijn! Wij van frietjeontour.nl zorgen voor een complete verzorging voor uw kinderfeestje, van het bakken van verse friet en snacks, tot aan de hele bediening van verschillende soorten frisdrankjes. Een eigen frietkraam aan huis, dat is nog eens een succesvol kinderfeestje! Vraag voor meer informatie een vrijblijvende offerte op.

Menu pakketten friet

Menu pakketten friet. Ons aanbod in friet en snacks is zeer uitgebreid en wij bieden u een zeer goede prijs-/kwaliteitverhouding aan in diverse pakketten die u bij ons kunt reserveren. Frietjeontour.nl biedt u een vijftal menu pakketten friet aan wat al vanaf een klein aantal personen te boeken is. Zo bieden bij een Menu pakket friet aan in L, XL en XXL aan. Op deze manier is het menu pakket friet aangevuld met diverse snacks en sausjes, denk aan kwaliteitssnacks als versie frikandellen, kroketten, kipnuggets en zelf ambachtelijke hamburgers. Ook sausjes van frietsaus tot aan luxe satésaus behoort tot de mogelijkheden. Naast deze Menu pakketten friet bieden wij twee alternatieven pakketten aan, Budget pakket friet en het V.I.P. Menu friet waarin geheel specifiek aan uw wensen kan voldaan.

Neem vrijblijvend contact met ons op

Shopping Basket
×