Frietkraam huren in Someren

Een frietwagen, frietkar, foodtruck of frietkraam huren Someren is een fluitje van een cent. Bel naar frietjeontour.nl en vraag naar onze tarieven. Je kunt uiteraard ook even onze website doorlezen om te kijken welke snacks er bij welke menu te krijgen zijn en wat dit gaat kosten. Je feest krijgt een extra feestelijk tintje met een frietwagen in een schitterende kleur. Hij valt op zodat je hem niet kunt missen. Feest voor groot en klein zo’n frietkraam. Zelfs volwassenen zijn haantje de voorste als er een lekkere puntzak friet te krijgen is. Keuze uit diverse sauzen en afhankelijk van welk menu je kiest is er een uitgebreide keuze aan snacks.

Verschillende pakketten

Voor elk type evenement bieden wij de passende oplossing. Van V.I.P. tot budgetpakketten is Frietjeontour.nl een smakelijke aanvulling op uw evenement!

Geen afwas

Wanneer je besluit een frietkraam huren Someren in te schakelen, dan maak je de juiste keuze. Je hebt niet te maken met afwas maar alleen met afval. Je hoeft geen complete mobiele keuken in je huis te regelen, je keuken staat op de oprit. Je bespaart dus al op het huren van serviesgoed en op het huren van allerlei keukenapparatuur. Economischer kan het niet. Bovendien lust 99% van je gasten een lekkere puntzak friet of één van de aangeboden snacks. Een hamburger gaat er over het algemeen bij iedereen wel in.

Communiefeest

Het summum voor kinderen is toch wel een frietwagen of frietkraam huren Someren op hun feest. Het mooiste zijn die snoetjes als je vanuit de frietkar naar beneden kijkt als frietbakker. Daar doen onze medewerkers het voor. Blije gezichten als de puntzak friet wordt aangereikt. Onze medewerkers bakken dus met liefde en plezier ieders bestelling. Door hun professionaliteit hoeft niemand lang te wachten en krijgt iedereen wat hij besteld. Het meest uitgebreide menu is het XXL menu. Voor de kinderen gelden speciale tarieven. Wij gaan uit van anderhalf uur onbeperkt eten. Kijk op www.frietjeontour.nl welke menu’s voor welk budget te krijgen zijn.

Neem vrijblijvend contact met ons op

Shopping Basket
×