Frietkraam huren in Mierlo

Gaat u binnenkort een feest organiseren in Mierlo waar flink wat mensen verwacht worden? Het is altijd leuk wanneer u uw gasten naast een lekker drankje, hapjes en taart ook iets te eten aan kunt bieden. Maar dat heeft best wat voeten in de aarde. U kunt ervoor kiezen om catering te bestellen of om een professionele kok in uw keuken te laten koken voor uw gasten. Dat geeft echter best wat overlast en bovendien is het bewerkelijk en kostbaar.

Een alternatief is om in Mierlo een frietkraam te huren. Stelt u zich eens voor. Het feest is in volle gang en de gasten beginnen wat hongerig te worden. Dan rijdt op enig moment onze mobiele frietkraam voor uw huis in Mierlo. En uw gasten kunnen vervolgens heerlijk, direct aan de straat of op uw oprit een frietje met de lekkerste snacks nuttigen. U hoeft zich niet druk te maken over bestek en serviesgoed want vanzelfsprekend serveren wij al onze voedingswaren uit in recyclebare disposables.

Verschillende pakketten

Voor elk type evenement bieden wij de passende oplossing. Van V.I.P. tot budgetpakketten is Frietjeontour.nl een smakelijke aanvulling op uw evenement!

Een frietkraam huren tijdens uw feest in Mierlo, dat is pas handig.

Gun uzelf tijd en ruimte tijdens uw feest in Mierlo door een frietkraam te huren. Wanneer u besluit om onze feestelijke, mobiele frietkraam te huren voor tijdens uw feest in Mierlo, dan kunnen wij vooraf samen afspraken maken over wat u uw gasten precies wilt bieden. Niet iedereen is even dol op friet maar wij kunnen ook luxe snacks serveren zoals een hamburger of broodje Kwekkeboomkroket. U bepaalt zelf hoeveel uw gasten kunnen nuttigen en of we ons topassortiment moeten aanbieden of niet.

bitterballen-6-stuks

Het fijne aan het huren van een frietkraam tijdens uw feest in Mierlo is dat u zelf veel meer van uw feest kunt genieten. Het aanbieden van lekker eten wordt op deze manier heel eenvoudig. Zodra iedereen zijn buikje rond heeft gegeten, vertrekt onze frietkraam weer, wellicht zelfs naar een ander feestje. Eventueel afval nemen wij mee en uw gasten kunnen weer verder met feestvieren in Mierlo.

Een frietkraam huren, dat is pas een goed idee!

Neem vrijblijvend contact met ons op

Shopping Basket
×