Frietkraam huren in Waalwijk

De beste frietkraam huren in Waalwijk

De frietkraam van Frietje on tour is een bekend begrip in Brabant en Limburg en is met gemak te huren in Waalwijk. Wij bakken de lekkerste verse friet van de regio. Huur daarom onze frietkraam voor een buurtfeest of een andere speciale gelegenheid waar snacks goed van pas komen. De frietkraam van Frietje on tour is ideaal als u snel snacks nodig heeft in Waalwijk. Onze bemande wagen kunt u eenvoudig online reserveren en is zo op locatie. Wij rekenen €0,55 per gereden kilometer vanuit onze vestiging in Geldrop.

Verschillende pakketten

Voor elk type evenement bieden wij de passende oplossing. Van V.I.P. tot budgetpakketten is Frietjeontour.nl een smakelijke aanvulling op uw evenement!

Makkelijk een frietkraam in Waalwijk huren

Voor ieder budget heeft Frietje on tour een bijbehorend menu. Indien u grootse plannen heeft zorgen wij voor speciale wagens zoals onze BBQ en Grill wagen of onze podiumwagen. Voor iedere bijzondere gelegenheden vinden wij de juiste foodtruck of kraam. Mensen houden van snacks en Frietje on tour biedt daarom de mogelijkheid om onbeperkt te eten en te drinken. Wij hebben verschillende V.I.P. menu’s die al uw snackdromen waarmaken. Kijk bij onze pakketten wat u voor een schappelijke prijs kunt huren.

Kies het snackpakket of arrangement dat bij u past

Onze mobiele frietkraam levert naast patat ook verschillende snacks zoals Hamburgers, kroketten en frikadellen. Speciale hapjes en lekkere sauzen vormen ook een deel van ons rijke assortiment. Ons ervaren personeel maakt het allemaal klaar terwijl u met uw gasten wacht. Voor scholen en instellingen bieden wij speciale arrangementen zoals een mooi combinatie van friet en andere lekkere snacks. Op onze site vindt u meer informatie over onze speciale deals voor scholen en grote groepen. U kunt ook een offerte aanvragen voor een extra grote groep.

Neem vrijblijvend contact met ons op

Shopping Basket
×