Frietkraam huren in Sevenum

Heb je er al eens over nagedacht om voor je feest een frietkraam huren Sevenum te regelen? Je feest wordt extra leuk met een frietwagen op de oprit. Veel van je gasten zullen dit super vinden. Heerlijk vers gebakken frietjes op locatie. Verser kan niet. Keuze uit diverse sauzen om in je puntzak over je frietjes te doen. Om je vingers bij op te eten. Naast friet heb je de keuze om er snacks bij te doen. Afhankelijk van het door jou gekozen budget is er keuze uit veel verschillende snacks. Kijk voor deze keuze op onze website www.frietjesontour.nl en kies je menu.

Verschillende pakketten

Voor elk type evenement bieden wij de passende oplossing. Van V.I.P. tot budgetpakketten is Frietjeontour.nl een smakelijke aanvulling op uw evenement!

Menu L, XL of XXL

Bij een frietkraam huren Sevenum heb je keuze uit bovengenoemde menu’s. Ieder menu heeft zijn eigen prijs en zijn eigen ingrediënten. Huur je de frietkar bijvoorbeeld voor een school, dan kun je volstaan met een budget menu. Dit houdt in dat er alleen maar frietjes worden uitgedeeld in puntzakken met een saus naar keuze. Voor kinderen is dit meestal voldoende en voor hen is het een hele belevenis als er een frietwagen op het terrein staat met een schitterende oranje opvallende kleur. Dit geeft direct al een feestelijk gevoel.

V.I.P. Menu

Moet het iets luxer zijn in de frietkraam huren Sevenum dan kan er worden gekozen voor een V.I.P. Menu. In dit menu is er een grote keuze uit snacks, zoals bijvoorbeeld een hamburger. Tevens zit er in de prijs inbegrepen een aantal soorten frisdrank, 4 soorten wijn en bier uit een tap. De luxere variant van een frietkar dus. Bovendien is de bediening ook inbegrepen zodat je zelf minder zorgen hebt op je feest. Alles wordt geregeld en de gasten komen niets tekort. Bel ons voor een offerte en kijk welk menu er het beste bij jouw feest past.

Neem vrijblijvend contact met ons op

Shopping Basket
×