Frietkraam huren in Kerkrade

Regel snel een frietkraam huren Kerkrade als je een kind hebt wat gaat slagen voor zijn middelbare school. Een gezellig feestje met een frietkraam op de oprit, wat is er leuker dan dat? Onze felgekleurde frietkarren zijn al vanaf een grote afstand te herkennen. Een vrolijke kleur die thuishoort op een kleurrijk feest. Kijk op onze website www.frietjeontour.nl voor de aangeboden menu’s en budgetten. Er is keuze uit een menu met 6 verschillende snacks en friet, een menu met 10 soorten snacks en friet of een menu met 13 soorten snacks waaronder hamburgers. Voor kinderen volstaat het veelal een kleiner pakket te nemen. Tevens krijgen zij korting bij een bepaald aantal personen.

Verschillende pakketten

Voor elk type evenement bieden wij de passende oplossing. Van V.I.P. tot budgetpakketten is Frietjeontour.nl een smakelijke aanvulling op uw evenement!

Foodtruck Kerkrade

Een foodtruck of een frietkraam huren Kerkrade is de modetrend van 2019. Je zou natuurlijk naar een friettent kunnen gaan maar voordat je alles thuis hebt is het half koud en klef. Niets lekkerder dan een versgebakken frietje in een puntzak met een heerlijke saus of gewone mayonaise erbij. Met liefde gebakken door één van onze medewerkers die zorgen dat je gasten niets tekort komen. Met onze goed ingerichte frietkar kunnen wij iedereen snel bedienen en krijgt u kwaliteitsproducten aangeboden. Kijk voor onze kilometervergoeding op de website.

frietje-on-tour-friet-puntzak

Kilometervergoeding

Wij vragen €0,55 per gereden kilometer vanuit onze vestiging in Geldrop. De frietjes komen naar je toe deze zomer. Een frietkar kun je voor veel verschillende soorten feesten huren. Voordeel bij een examenfeest is dat ze goed eten, een goede bodem hebben en minder last hebben van de drankjes. Op tijd beginnen is dus een goed idee. Heb je in de maand mei of juni een examenfeest, bruiloft, communie, jubileumfeest, personeelsfeest of iets anders te vieren, kijk dan op onze website voor ons assortiment en prijzen.

Neem vrijblijvend contact met ons op

Shopping Basket
×