Frietkraam huren in Horst

Een frietkar of frietkraam huren Horst is heel eenvoudig. Kijk op onze website www.frietjeontour.nl en vul het formulier in of neem direct telefonisch contact met ons op. Wij geven een goed advies aan de hand van onze ervaringen en bespreken het pakket wat het beste bij het feest past. Frietjeontour is een bekend gezicht op diverse evenementen en partijen. Muziekevenementen, basisscholen, buurtfeesten en kinderpartijtjes, een frietje gaat er zowel bij groot als klein altijd in. Geen afwas, u hoeft enkel te zorgen voor afvalemmers. Friet en snacks bakken gaat redelijk snel zodat de feestgangers niet al te lang op hun eten hoeven te wachten.

Verschillende pakketten

Voor elk type evenement bieden wij de passende oplossing. Van V.I.P. tot budgetpakketten is Frietjeontour.nl een smakelijke aanvulling op uw evenement!

Frietkar of frietwagen

De frietkar kent vele benamingen en frietkraam huren Horst wordt hij ook wel genoemd. Frietwagen, frietkar, frietkraam, foodtruck, het maakt niet uit, onze frietjes gaan met ons on tour en smaken altijd heerlijk. Ze worden met zorg gebakken en onze deskundige medewerkers maken er een waar feest van. Volwassenen staan vaak sneller in de frietkraam dan de kinderen. Onze snacks worden ingekocht bij gerenommeerde bedrijven en worden met liefde voor de gasten gebakken. Loopt het water u al in de mond en heeft u binnenkort een feest? Doe eens iets anders dan anders en huur een frietkar.

Menu L of XL

Bij de frietkraam huren Horst zijn er verschillende pakketten te bestellen, afhankelijk van het aantal personen en uiteraard van uw budget. We bieden ook een V.I.P arrangement aan voor diegene die het iets luxer en completer willen hebben. Eten, drinken en bediening in één pakket. Het extraatje wat wij bieden is een echte biertap zodat u kunt genieten van een heerlijk koud, vers getapt biertje. Ziet u het al voor zich? In de ene hand die heerlijke puntzak met friet en in de andere hand dat heerlijke koele biertje of één van de 7 frisdranken of één van 4 wijnen die wij daarnaast nog bieden. Vraag snel een offerte aan en maak gebruik van dit V.I.P. Arrangement op uw volgende feest.

Neem vrijblijvend contact met ons op

Shopping Basket
×