Frietkraam huren in Maasbracht

Feestje in het verschiet, denk dan eens aan friet en bestel een frietkraam huren Maasbracht. Je gasten zullen verrast zijn en het is zeker zo leuk als een warm en koud buffet wat tegenwoordig niet meer zo snel gedaan wordt. Een frietkar bespaart je een hoop werk. Niet sjouwen met boodschappen maar gewoon een frietwagen laten voorrijden en de keuken staat kant en klaar met ingrediënten en bedienend personeel erin. Onze medewerkers bakken de frietjes en/of snacks met liefde en zij zorgen ervoor dat niemand iets tekort komt. Afhankelijk van het menu wat er gekozen is, is er keuze uit 6, 10 of 12 verschillende snacks.

Verschillende pakketten

Voor elk type evenement bieden wij de passende oplossing. Van V.I.P. tot budgetpakketten is Frietjeontour.nl een smakelijke aanvulling op uw evenement!

Puntzak met saus

Wanneer je besluit om een frietkraam huren Maasbracht te bestellen, kijk dan even op onze website www.frietjeontour.nl om een keuze te maken uit de verschillende menu’s. Er is al een budgetmenu van 3,10 per persoon. Hier zijn geen snacks in begrepen. Dit is een ideaal menu voor scholen en instellingen. Een kinderhand is snel gevuld dus alleen een frietje met saus naar keuze is voor de meeste kinderen een groot feest. Geef je een feest voor tieners, bijvoorbeeld een examenfeest, dan zou je het menu L kunnen nemen met 6 snacks en friet.

Menu XL

Wil je nog meer keuze in snacks dan bestel je een frietkraam huren Maasbracht met het menu XL erbij. De keuze in snacks is dan groter, namelijk 10 verschillende snacks. Wij verkopen alleen de beste kwaliteit friet en snacks en onze medewerkers bakken deze vers af zodat ze lekker knapperig in de puntzak zitten. Niets lekkerder dan een puntzak friet met een goede kwaliteit mayonaise of andere saus. Kijk voor onze fraai gekleurde frietkarren op de website en bereken zelf of er eventueel een kilometervergoeding bijkomt. Heb je nog meer vragen, bel ons dan en we zullen je een goede uitleg en advies geven.

Neem vrijblijvend contact met ons op

Shopping Basket
×