Frietkraam huren in Echt

De lente is begonnen en daarmee ook de tijd voor buiten feestjes waarvoor je een frietkraam huren Echt zou kunnen inschakelen. Verjaardag, communie, examen, bruiloft, jubileum en noem maar op, alle feesten zijn in voor een heerlijke puntzak friet met een goede kwaliteit snack erbij. Gemakkelijk, geen gesleep met boodschappen en geen gepeins over wat je toch op tafel moet zetten. Gewoon een frietkar laten komen van frietjeontour.nl en die op de oprit of aan de straat zetten. Je feest kan niet meer stuk. Iedereen, groot en klein, zal met een grote glimlach aan de wagen staan en zijn bestelling doen.

Verschillende pakketten

Voor elk type evenement bieden wij de passende oplossing. Van V.I.P. tot budgetpakketten is Frietjeontour.nl een smakelijke aanvulling op uw evenement!

Verschillende menu’s

Voor iedere portemonnee hebben wij een geschikt menu. Van 3,10 tot 24,00 euro per persoon kun je al een frietkraam huren Echt. Ieder menu heeft een bepaald assortiment aan snacks. Het VIP arrangement heeft zelfs drank en bediening erbij. Zo heb je een alles in 1 pakket en hoef je zelf niet te zorgen voor alle drank, die je vaak veel te veel koopt. Het leuke is dat er bij het bier ook een tap geleverd wordt. Een tapbiertje is vaak veel lekkerder dan een biertje uit blik of de fles. Onze medewerkers zullen ervoor zorgen dat je gasten niets tekort komen op jouw feest.

bitterballen-6-stuks

Helmond

Natuurlijk is het mogelijk een frietkraam huren Echt ook naar Helmond, Eindhoven, Sevenum, Kerkrade, Deurne, Heerlen, Maasbracht, Budel, Venray, Someren of Lierop te halen. De transportkosten bedragen €0,55 per gereden kilometer vanuit ons filiaal in Geldrop. Bel of kijk op onze website www.frietjeontour.nl voor onze pakketten en maak een keuze uit de door ons aangeboden menu’s. Wij hebben voor iedereen een geschikt menu. Heb je liever wat meer informatie bel ons dan op 0619009694 Wij zullen dan samen met jou bekijken wat het meest geschikte menu is.

Neem vrijblijvend contact met ons op

Shopping Basket
×