Frietkraam huren in Roermond

Frietkraam huren Roermond. Een frietkraam huren in Roermond en omgeving is bij uitstek geschikt voor feesten en partijen. Zoekt u een frietkraam om te huren in Roermond en omgeving? Frietjeontour.nl heeft te beste prijs/kwaliteitverhouding en een zeer groot assortiment aan snacks, sausjes en drankjes. Met onze frietkraam op locatie kunnen wij voor u alles uit handen nemen als het gaat om bediening en aanbod in lekkere gebakken frietjes en snacks. U heeft zelf uw handen vrij voor uw gasten. Vanuit onze frietkraam huren Roermond voorzien wij alle gasten van puntzakken friet en verschillende overheerlijke snacks. Kortom bij Frietjeontour.nl kunt u gemakkelijk een frietkraam huren en uiteraard komen wij in Roermond en omgeving, maar staan ook zeker voor u klaar daarbuiten. Neem voor meer informatie of een vrijblijvende offerte contact met ons op.

Verschillende pakketten

Voor elk type evenement bieden wij de passende oplossing. Van V.I.P. tot budgetpakketten is Frietjeontour.nl een smakelijke aanvulling op uw evenement!

Frietkar inclusief snackmuur

Frietkar inclusief snackmuur. Wie kent het niet, allemaal hebben we wel eens een kroketje uit de muur getrokken, niet waar? Een geweldige uitvinding waar u de verse snacks wanneer u maar wilt uit kunt halen. Niet alleen kunt bij u ons dus een frietkraam huren op locatie, maar ook bieden wij onze frietkar inclusief snackmuur aan! Een lekkere snack uit de muur op uw eigen feest? Dat is voor Frietjeontour.nl geen enkel probleem. De lekkerste snacks op locatie, onbeperkt genieten van heerlijk gebakken snacks! Van kroketten en frikandellen tot aan kaassoufflés en mexicano’s. Alles is mogelijk bij Frietjeontour.nl.

Diverse pakketten friet

Diverse pakketten friet. Frietjeontour.nl biedt verschillende verse friet pakketten aan waarin het assortiment en aanbod in snacks geheel op maat samengesteld kan worden. Zo bieden we pakketten aan van budgetpakketten, voor scholen en instellingen, tot aan VIPpakketten waarin onbeperkt eten en drinken van toepassing is. Het is zo uitgebreid mogelijk samen te stellen. Dat is het voordeel van Frietjeontour.nl. Wilt u meer informatie ontvangen over diverse pakketten frietjes en snacks? Neem dan vrijblijvend contact met ons op via: +31(0)6 – 19009694 of vul ons contactformulier in op onze contactenpagina.

Neem vrijblijvend contact met ons op

Shopping Basket
×