Frietkraam huren in Heerlen

De Belgen hebben de naam als uitvinder van de frietjes, maar wij van frietjeontour.nl weten dat we bij een frietkraam huren Heerlen zorgen voor geweldig krokant gebakken frietjes en professioneel gebakken snacks. Onze hamburgers die we in het XXL Menu serveren zijn van een uitmuntende kwaliteit. We hebben een ruime keuze aan snacks, afhankelijk van welk menu je gaat kiezen. Kijk voor de diverse mogelijkheden op onze website www.frietjeontour.nl . Hier vindt je tevens de uitleg over de kosten van het transport wat we berekenen. Telefonisch bestellen is helaas niet mogelijk, vul hiervoor het contactformulier in op onze website.

Verschillende pakketten

Voor elk type evenement bieden wij de passende oplossing. Van V.I.P. tot budgetpakketten is Frietjeontour.nl een smakelijke aanvulling op uw evenement!

Frietkar of frietwagen

Met de komst van de Foodtrucks is de frietkraam huren Heerlen niet meer weg te denken van evenementen en partijen. De frietwagen bestond al een tijdje maar door de vele festivals is hij overal van de partij. De opvallende frietkarren van Frietje On Tour zijn daarom gemakkelijk te vinden op een evenement. Niet alleen op evenementen is het mogelijk een frietkar te huren maar ook op particuliere feesten wordt dit fenomeen steeds populairder. Kinderen en volwassen vinden het helemaal te gek als er een frietkraam voor de deur staat. Onbeperkt eten tijdens een overeengekomen tijdsbestek. Keuze uit 6 tot 12 snacks, afhankelijk van het gekozen menu.

frietje-on-tour-frikandel

Trouwfeest

Zelfs op een trouwfeest of huwelijk is een frietkraam huren Heerlen populairder dan ooit. Gemakkelijk, het feest wordt niet verstoord door steeds met eten rond te gaan. Lekker feesten, dan goed eten en daarna weer volop dansen. Veel feesten worden onderbroken door bijvoorbeeld walking diners etc. Niks beters dan gewoon op tijd eten en daarna weer aan de bak op de dansvloer. Heeft u binnenkort iets te vieren, kijk dan eens op onze website wat er mogelijk is aan menu’s en wat het assortiment aan snacks is. Bel voor informatie of bestel een frietkar middels ons contactformulier.

Neem vrijblijvend contact met ons op

Shopping Basket
×