Snackwagen op locatie

De beste snackwagen op locatie

Frietje on tour zorgt dat u met een snackwagen op locatie kunt genieten van de heerlijkste friet en lekkerste snacks. Wij regelen een goed uitgeruste snackwagen en professioneel personeel dat voor u klaarstaat. Aan al uw snackwensen komen wij met plezier tegemoet. U kunt ons snel en makkelijk boeken via onze website. Wij rekenen een vervoersvergoeding van € 0,55 per gereden kilometer vanuit ons filiaal in Geldrop.

Verschillende pakketten

Voor elk type evenement bieden wij de passende oplossing. Van V.I.P. tot budgetpakketten is Frietjeontour.nl een smakelijke aanvulling op uw evenement!

Een echt V.I.P. menu voor een redelijke prijs

Omdat mensen van variatie houden en verrast willen worden, bieden wij verschillende menu’s en pakketten aan. Voor kinderfeesten leveren wij voor een vaste prijs onbeperkt friet plus één smakelijke snack zoals een frikandel of kroket. Al onze friet is vers en aan sauzen geen gebrek of dat nou curry is of een heerlijke satésaus. Wij leveren de perfecte snackervaring.  En wie wil er nou niet onbeperkt eten en drinken. Het is mogelijk bij Frietje on tour. Voor een schappelijke prijs verzorgen wij een evenement met alle luxe die u zich maar kunt bedenken. Geniet daarbij van 1,5 uur lang onbeperkt friet en snacks. En als bonus kunt u 5 uur lang onbeperkt drinken aan onze luxe bar met bediening.

Maak indruk op uw gasten met een goed gevulde snackwagen

Een grote verjaardag, druk kinderfeest of bruisende bedrijfsborrel kan niet zonder lekkere snacks. Maar om zelf alles te doen is veel werk. Laat het daarom aan Frietje on tour over voor een snackwagen op de gewenste locatie. Ons gastvrije personeel zal al uw gasten verwennen met de beste snacks. Een onvergetelijk feest is gegarandeerd. Onze snackwagens komen uit Geldrop, maar we zijn in heel Nederland actief. Geen afstand is ons te ver. Wij informeren u graag over de mogelijkheden van een snackwagen op locatie. Interesse of meer informatie? Neem contact op via ons online contactformulier.

Neem vrijblijvend contact met ons op

Shopping Basket
×