Frietwagen

De frietwagen is overal een graag geziene gast

Een frietwagen zorgt gegarandeerd voor enthousiaste reacties van uw gasten tijdens uw feest of evenement. Want wie houdt er nu niet van een overheerlijk patatje en superlekkere snacks? Dit is dan ook precies de reden waarom u bij Frietjeontour.nl een frietkraam kunt boeken voor allerlei soorten feesten en evenementen. Of u nu een jubileum te vieren heeft, een bedrijfsfeest organiseert of binnenkort een buurtfeest op uw agenda heeft staan. Omdat u iedereen hier een groot plezier mee doet, kunt u ook een vrolijke frietkraam bij ons huren op scholen. Kinderen zullen u er zonder twijfel bijzonder dankbaar voor zijn.

Verschillende pakketten

Voor elk type evenement bieden wij de passende oplossing. Van V.I.P. tot budgetpakketten is Frietjeontour.nl een smakelijke aanvulling op uw evenement!

Onze frietwagen komt overal in Geldrop en omstreken

Al onze frietkramen komen uit Geldrop, maar dat betekent niet dat u niet ook in de wijde omgeving op onze service kunt vertrouwen. We heten immers niet voor niets Frietjeontour.nl. Daarom komt ons gastvriendelijke personeel ook graag op uw feestlocatie in Breda, Eindhoven, Tilburg, Nijmegen, Nuenen, Best, Weert, Venray en nog veel meer plaatsen. We rekenen € 0,55 per gereden kilometer vanaf ons filiaal in Geldrop.

Keuze uit 3 basis-arrangementen en 2 speciale arrangementen

Lijkt het u een geweldig idee om een frietwagen op locatie te huren maar heeft u een klein budget? Dat is bij Frietjeontour.nl geen enkel probleem. Wij hebben namelijk al een speciaal arrangement voor u van € 3,10 per persoon. U trakteert uw gasten dan op een lekkere puntzak patat voorzien van een smakelijke saus. Is uw budget groter dan heeft u bij ons de keuze uit 3 basis-arrangementen. Naast friet zijn deze menu’s ook voorzien van verschillende snacks. Wilt u een zo compleet mogelijk arrangement? Kiest u dan voor ons VIP-pakket waar ook drankcatering bij in zit.

Neem vrijblijvend contact met ons op

Shopping Basket
×