Snackwagen huren in Limburg

Snackwagen huren in Limburg, Noord-Brabant of Gelderland

Een snackwagen huren in Limburg voor uw bedrijfsfeest in Venray of uw jubileum in Weert? Dan kiest u het beste voor Frietjeontour.nl. Wij komen met onze vrolijke frietwagens langs op iedere gewenste locatie in de provincie Limburg. Datzelfde geldt overigens voor als u een feest of evenement in Noord-Brabant of Gelderland organiseert.  Want ook in Geldrop, Eindhoven, Veghel, Uden, Nijmegen en tal van andere plaatsen in deze provincies vertrouwt u op onze gastvrije service, kwaliteitsfriet en snacks. Overal waar wij komen worden wij ongeacht de feestelijke gelegenheid met veel enthousiasme begroet door de aanwezige gasten.

Verschillende pakketten

Voor elk type evenement bieden wij de passende oplossing. Van V.I.P. tot budgetpakketten is Frietjeontour.nl een smakelijke aanvulling op uw evenement!

Snackwagen huren in heel Limburg vanaf € 3,10 per persoon

U kunt al met een klein budget gebruik maken van de smakelijke service op locatie van Frietjeontour.nl. In dit speciale arrangement zit een heerlijke puntzak patat en saus naar keuze inbegrepen. Wilt u uw gasten daarnaast ook graag trakteren op een smakelijke snack? Dan kiest u voor een van onze drie basis-arrangementen. Hierin heeft u de keuze uit 6, 10 of 11 snacks. Bij Menu XXL zijn zelfs overheerlijke hamburgers inbegrepen. Daarnaast hebben wij nog een speciaal arrangement voor als u de voorkeur geeft aan een compleet pakket. Ons VIP-arrangement namelijk, bestaat naast friet- en snackcatering ook uit drankcatering.

Voorrijkosten slechts €0,55 per kilometer

Alle oranje gekleurde frietwagens van Frietjeontour.nl komen uit Geldrop. Wij rekenen vanaf onze vestiging in Geldrop € 0,55 per gereden kilometer. Wilt u graag een op maat gemaakte offerte ontvangen of heeft u vragen over onze snackwagenservice? Neemt u dan gerust contact met ons op.

Neem vrijblijvend contact met ons op

Shopping Basket
×