Verzorg een smakelijke lunch op kantoor voor uw personeel

Niet ieder bedrijf beschikt over een uitgebreide bedrijfskantine. Veel medewerker eet nog steeds tussen de middag de kleffe boterhammetjes uit zijn broodtrommel. Vast en zeker wel met een vers kopje koffie van de zaak. Wilt u echter uw medewerkers eens periodiek van een uitgebreide lunch voorzien, in de fabriek of op kantoor, kijk dan op Frietje on tour.

Wij zorgen voor verse friet op locatie. Dat kan zijn voor een feest, een evenement maar ook als lunch of overwerk maaltijd op uw kantoor.

Verschillende pakketten

Voor elk type evenement bieden wij de passende oplossing. Van V.I.P. tot budgetpakketten is Frietje on tour een smakelijke aanvulling op uw evenement!

Friet als lunch op kantoor of in de fabriek

Friet met mayonaise of een patatje oorlog, het staat nog altijd hoog op de lijst van zaken die Nederlanders het allerliefste eten. En daarom komen we met onze mobiele snackwagen maar wat graag naar u toe. Bied uw werknemers eens in de zoveel tijd een lekker lunch aan zodat ze weer met volle maag aan de slag kunnen.

Frietje on tour biedt voor elke gelegenheid een passend pakket, dus ook voor de lunch op kantoor. Bij ons bepaalt u zelf het menu. Dat betekent sowieso onbeperkt friet eten en daarnaast, afhankelijk van uw menukeuze, de mogelijkheid om diverse soorten snacks te nuttigen. Van frikandel tot goulash kroket. Een gehaktstaaf of een heerlijk broodje hamburger.

frietjeontour-frietwagen

Ook voor een luxe middagmaaltijd

Voor feestelijke doeleinden kunt u op Frietje on tour ook terecht voor de huur van een grillwagen, inclusief kok. Wij komen dan naar uw kantoor met onze sfeervolle schwenkgrill foodtruck inclusief barombouw. Van daaruit bakken wij de lekkerste luxe vleeswaren zoals beenham en braadworst en maken wij heerlijke belegde broodjes voor uw personeel.

Ook voor wat betreft onze grilltruck heeft u weer de keuze uit verschillende menu’s, al dan niet inclusief friet. Heeft u echt iets groots te vieren en wilt u dat wij ook de drankvoorziening ter plekke op uw kantoor regelen? Kies dan voor de optie van 5 uur lang onbeperkt drinken, bovenop 2 uur lang onbeperkt eten.

Frietje on tour verzorgt een toplunch op uw kantoor!

Neem vrijblijvend contact met ons op

Shopping Basket
×