Bedrijfslunch op locatie

Frietje on tour verzorgt de volledige catering t.a.v. een lunch bij u op locatie.

  • Heeft u iets te vieren met uw medewerkers?
  • Komt er een belangrijke delegatie klanten over de vloer?
  • Organiseert u een zakelijke netwerklunch voor meerdere bedrijven?

Dan kunt u ervoor kiezen om schalen met vers belegde broodjes te laten bezorgen die iedereen uit de hand kan eten, uiteraard samen met een kopje koffie. Maar u kunt ook iets extra’s aanbieden. Iets warms, iets waar men echt van geniet en waarmee de lunch wordt omgetoverd tot een grootschaliger evenement. Frietje on tour regelt het voor u op locatie.

Verschillende pakketten

Voor elk type evenement bieden wij de passende oplossing. Van V.I.P. tot budgetpakketten is Frietje on tour een smakelijke aanvulling op uw evenement!

Een heerlijke zakelijke lunch

Bij ons kunt u onder andere onze mobiele snackwagen huren. Daarbij heeft u de optie om te kiezen uit diverse menu’s, zowel in een uitgebreide vorm als in een compactere vorm. Uw gasten kunnen niet alleen onbeperkt frietjes bestellen, maar ook genieten van heerlijke ronde broodjes als dat hun voorkeur heeft.

U kunt de bedrijfslunch een compleet andere sfeer geven door onze bemande BBQ en Grill wagen op locatie te laten komen. Daaruit serveren wij smakelijke verse beenham en luxebroodjes aan uw gasten. Laat uw gasten gedurende 2 uur onbeperkt eten tegen een vaste prijs. Als u hen daarnaast ook iets te drinken wilt aanbieden, kies dan voor ons meest uitgebreide pakket, waarbij uw bezoekers ook nog eens 5 uur lang onbeperkt kunnen drinken.

frietjeontour-frietwagen

U hoeft niks te regelen

Frietje on tour is dé expert in catering. Lunch, avondeten of als snack tussendoor. Voor haast ieder eetmoment van de dag biedt ons huurassortiment een oplossing. U hoeft zelf niets te doen, niets te regelen, niet vooraf en niet nadien. Maar uw bezoekers zullen genieten van uw feest of evenement.

Bestelt u een geheel verzorgde bedrijfslunch via ons bedrijf inclusief drank, dan is bediening vanzelfsprekend inbegrepen. Onze medewerkers voorzien iedereen als ware gastheren van een natje en een droogje.

Neem vrijblijvend contact met ons op

Shopping Basket
×