Patatkraam huren op De Dubbelen in Veghel

Wist u dat in de jaren ’60 van de vorige eeuw de aanleg van de Nieuwe Haven en het omliggende bedrijfsterrein De Dubbelen in Veghel begon? Momenteel zijn hier bijna 200 bedrijven gevestigd, die samen bijna 15.000 medewerkers werkgelegenheid bieden. Het is tegenwoordig een uitdaging om personeel aan te trekken en te behouden. Het belonen van uw medewerkers is daarom van groot belang. Dit kan op een eenvoudige manier, bijvoorbeeld door onze frietwagen langs te laten komen.

Verschillende pakketten

Voor elk type evenement bieden wij de passende oplossing. Van V.I.P. tot budgetpakketten is Frietje on tour een smakelijke aanvulling op uw evenement!

Onze frietkraam ‘on the road’

Gelegen aan de Zuid-Willemsvaart en zowel direct aan de provinciale weg N279 als de A50, is de bereikbaarheid van De Dubbelen in Veghel natuurlijk optimaal. Vanuit onze thuisbasis Geldrop staan we met onze mobiele frietkar dan ook in no-time op uw bedrijfsterrein. Bijvoorbeeld om uw medewerkers eens te verwennen met een lekkere bedrijfslunch, bestaande uit verse friet en snacks.

Wij kunnen ook periodiek bij u langskomen. Denk aan 1 X per week of 1 X per maand. Kies vooraf zelf welk menu u uw medewerkers wilt voorschotelen en geef ze iets om naar uit te kijken.

frietjeontour-frietwagen

Een gevulde maag geeft energie

Op De Dubbelen in Veghel zijn alle bedrijven gevuld met hardwerkende mensen. De arbeidsmoraal is hoog, wat heeft geleid tot vestiging van gerenommeerde bedrijven zoals Jumbo, Mars en Vanderlande. Wellicht wordt er binnen uw bedrijf ook op grote schaal fysieke arbeid verricht, gezien de aanwezigheid van bedrijven in de logistieke, bouw- en veevoersector. Vanuit onze frietwagen voorzien we deze harde werkers van heerlijke maaltijden. Een goed gevulde maag geeft hen weer energie om door te blijven gaan.

Naast het verzorgen van smakelijke bedrijfslunches, biedt onze frietkraam ook uitkomst wanneer er iets te vieren valt op uw terrein. Laat de catering volledig aan ons over. Iedereen geniet graag van een frietje met een snack.

Neem vrijblijvend contact met ons op

Shopping Basket
×