Patatkraam huren in Limburg

Een party patatkraam huren in Limburg en omstreken

Wilt u een patatkraam huren in Limburg voor uw party, evenement of andere gelegenheid? Frietjeontour.nl is u hierbij graag van dienst. Ongeacht, of u nu een vrolijke frietkraam in Limburg nodig hebt of in de provincies Noord-Brabant of Gelderland. Overal komen wij langs om uw party op te luisteren met o zo lekkere friet en snacks. Dit doen wij al vanaf € 3,10 per persoon. Wat u hiervoor kunt verwachten? Uw gasten die volop genieten van een heerlijke portie patat en een saus naar keuze. Wilt u uw gasten daarnaast ook trakteren op een superlekkere snack? Dan kiest u voor een van onze drie basismenu’s. Aan u de keus.

Verschillende pakketten

Voor elk type evenement bieden wij de passende oplossing. Van V.I.P. tot budgetpakketten is Frietjeontour.nl een smakelijke aanvulling op uw evenement!

Patatkraam huren in Limburg: ons keuzeassortiment

De drie basismenu’s van Frietjeontour.nl zijn Menu L, Menu XL en Menu XXL. Naast supersmakelijke patat zijn hier meerdere snacks bij inbegrepen. Bij Menu L zijn dit 6 snacks, bij Menu XL 10 snacks en bij Menu XXL maar liefst 11 snacks, waaronder heerlijke hamburgers. Wilt u uw gasten echter op een compleet pakket trakteren waarin echt alles inbegrepen is, inclusief drankcatering? Dan kiest u voor ons VIP-arrangement. Dit arrangement voor bijzondere gelegenheden bestaat naast bediening, friet en snacks uit een uitgebreide drankkeuze voor uw gasten. Zeven soorten frisdranken, wijnen en bier van de tap.

Heerlijk portie frietjes

Vanuit onze vestiging in Geldrop

U kunt bij Frietjeontour.nl in Geldrop een patatkraam huren in Limburg, maar ook in Gelderland en uiteraard in Noord-Brabant. Wij rekenen een vervoersvergoeding van € 0,55 per gereden kilometer vanuit ons filiaal in Geldrop. Daar hoeft u het dus zeker niet om te laten. Wilt u graag meer weten of een van onze frietkramen huren, neem dan vandaag nog contact op.

Neem vrijblijvend contact met ons op

Shopping Basket
×