Patatkraam aan huis

De beste patatkraam aan huis

De patatkraam van Frietje on tour levert de beste verse friet en lekkerste snacks aan huis. Onze gastvrije personeel vervult al uw snackwensen en maakt smakelijk eten voor al uw feesten en partijen. Daarnaast is onze patatkraam een feestelijke verschijning met zijn vrolijke oranje kleuren. Zo weet iedereen dat het tijd is voor frietjes en snacks. Bij Frietje on tour staat gemak voorop en kun je makkelijk een bemande patatkraam  bestellen op onze site. Wij rekenen een vervoersvergoeding van € 0,55 per gereden kilometer vanuit ons filiaal in Geldrop.

Verschillende pakketten

Voor elk type evenement bieden wij de passende oplossing. Van V.I.P. tot budgetpakketten is Frietjeontour.nl een smakelijke aanvulling op uw evenement!

Voordelig een patatkraam aan huis

Frietje on tour biedt variatie en kwaliteit voor een voordelige prijs. Bekijk onze exclusieve menu’s en pakketten op onze site om een idee te krijgen van wat het beste past bij uw feestgelegenheid. Onze friet is altijd vers en wij hebben een breed assortimenten aan sauzen omdat wij weten dat elke snackervaring daardoor nog lekkerder wordt. Onbeperkt eten en drinken is ook mogelijk bij onze patatkraam. Wij leveren een betaalbare V.I.P. ervaring waarbij u 1,5 uur lang onbeperkt friet en snacks kunt eten. Het pakket is inclusief 5 uur lang onbeperkt drinken bij onze mobiele bar. Een aanlokkelijk arrangement dus als u uw gasten echt wil verwennen. Het is niet voor niets onze meeste populaire optie.

Actief als snackspecialist in heel Nederland

Frietje on tour ontneemt alle lasten zodat uw gasten kunnen smullen van heerlijke friet. Maakt zo indruk op een buurtfeest of verjaardag door een patatkraam. De frietwagens van Frietje on tour zijn voorzien van de beste snacks en ons professionele personeel staat altijd voor u klaar. Onze patatkramen rijden vanuit Geldrop door het hele land. Geen plaats is voor ons te ver en wij komen graag u kant op zodat wij u van lekkere snacks kunnen voorzien.

Neem vrijblijvend contact met ons op

Shopping Basket
×