Mobiele frietkraam

De mobiele frietkraam voor al uw feesten en partijen

De mobiele frietkraam van Frietje on tour zorgt ervoor dat u overal kunt genieten van overheerlijke snacks. Naast een breed en divers assortiment zorgen onze medewerkers ervoor dat alles gefrituurd wordt zodat u en uw gasten zorgeloos van overheerlijke snacks kunnen genieten. Onze mobiele en bemande frietkraam is de perfecte keuze als u voor een groot feest uw gasten wil verwennen. Wij rekenen €0,55 per gereden kilometer vanaf ons filiaal in Geldrop.

Verschillende pakketten

Voor elk type evenement bieden wij de passende oplossing. Van V.I.P. tot budgetpakketten is Frietjeontour.nl een smakelijke aanvulling op uw evenement!

Eenvoudig en snel een mobiele frietkraam tot uw beschikking

Onze arrangementen houden rekening met de verschillende wensen van onze klanten. Wij hebben exclusieve snackpakket, maar ook budgetopties voor grote groepen. Onze speciale BBQ en Grill wagen is een imposante eyecatcher die geschikt is voor bijzondere evenementen. Voor optredens of speciale presentaties is onze podiumwagen de ideale keuze. Zo hebben wij voor elke feestgelegenheid een passende oplossing. Voor mensen die dol zijn op snacken hebben wij het V.I.P. menu. Dat is 1,5 uur genieten van onbeperkte friet en snacks en 5 uur onbeperkt drinken aan onze bar. Het is onze meest populaire optie. Kijk snel op onze website welke V.I.P. deal het beste bij u past.

Een passend menu of maaltijdpakket voor ieder budget

Frietje on tour biedt kwaliteitssnacks en natuurlijk ook verse friet. U kunt kiezen uit hamburgers, frikadellen, kroketten of andere speciale hapjes. Voor sauzen kunt u ook bij ons terecht. Onze gastvrije medewerkers in onze mobiele frietkraam maken het allemaal voor u klaar. U kunt ons inhuren voor elke bijzondere gelegenheden zoals kinderfeestjes, bedrijfsuitjes of verjaardagen. Frietje on tour biedt altijd goede en lekkere snacks zonder zorgen. Wij hebben ook speciale arrangementen voor scholen en instellingen. Wij verzorgen een mooi combinatie van friet en andere lekkere snacks voor grote groepen. Op onze site leest u alles over onze pakketten voor instellingen en scholen of vraag een offerte aan voor een extra grote groep. Interesse of meer informatie? Stuur ons dan een email of bel ons op.

Neem vrijblijvend contact met ons op

Shopping Basket
×