Met onze frietkar naar uw bedrijf op Rithmeesterpark in Breda

Rithmeesterpark is dé ideale locatie ‘4 Better Business’ in Breda. Dit nieuwe werkgebied in Breda is gelegen op een toplocatie direct aan de A16. Hier wordt gewerkt aan de West-Brabantse bedrijvigheid. Hoewel hotels en andere horeca direct in de buurt te vinden zijn, zijn de gastronomische voorzieningen wat ons van Frietje on tour betreft voor verbetering vatbaar. En dus komen we graag naar u toe met onze mobiele frietkraam. 

Onze frietwagen is te huur voor evenementen zoals een familie-, school- of bedrijfsfeest. Speciaal voor dit soort gelegenheden beschikken wij over een uitgebreid menuassortiment. Daarmee voorzien wij medewerkers, leveranciers of klanten die bijvoorbeeld de opening van uw nieuwe bedrijfspand bijwonen, met alle liefde van heerlijk eten.

Verschillende pakketten

Voor elk type evenement bieden wij de passende oplossing. Van V.I.P. tot budgetpakketten is Frietje on tour een smakelijke aanvulling op uw evenement!

Een patatkraam met vele mogelijkheden

Friet wordt wellicht niet beschouwd als het meest culinaire eten. Toch is het nog altijd de lievelingsmaaltijd van menig Nederlander. Een frietje met een snack, daar gaat altijd een feestelijke sfeer vanuit. De kosten die heeft u als organisator van uw evenement altijd geheel zelf in de hand. Daartoe kunt u bij ons kiezen uit een aantal onbeperkt-eten-menu’s, de een nog uitgebreider dan de ander.

Heeft u iets te vieren in uw bedrijf gelegen op bedrijventerrein Rithmeesterpark in Breda en wilt u dat ook de drankvoorziening all-in geregeld wordt? Bij Frietje on tour bieden we die mogelijkheid. Bij ons V.I.P. menu is 5 uur onbeperkt drinken inbegrepen. Vers bier van de tap, 4 soorten van de allerbeste wijn en 7 soorten frisdrank voor de autorijders.

frietjeontour-frietwagen

Ook een goed idee als er niets te vieren valt

Afhankelijk van het aantal deelnemers is het ook mogelijk om de frietwagen van Frietje on tour te huren ter verzorging van een bedrijfslunch. Gun de hardwerkende medewerkers van uw bedrijf op Rithmeesterpark in Breda bijvoorbeeld iedere vrijdagmiddag een lekker snackmenu.

Wat zegt u, vindt u friet en snacks wat te gewoontjes? In dat geval brengen wij graag onze grillwagen mee waarin we de heerlijkste luxe vleeswaren en broodjes bereiden. Beenham. Braadworst……hmmm!

Neem vrijblijvend contact met ons op

Shopping Basket
×