Frietwagen huren in Brabant

Brabanders, die weten als geen ander volk hoe een feestje gevierd moet worden. En u, heeft u ook de organisatie van een gezellig feestje in de planning? Wilt u dat feest qua organisatie helemaal afmaken, dan is het een leuk idee om de bezoekers van uw feest of evenement de mogelijkheid te geven om heerlijke snacks te nuttigen. Maar wie gaat die dan bereiden? We horen het u denken. U heeft vast geen zin om zelf gedurende een groot deel van uw feest achter de frietpan te staan. Vandaar dat wij u de interessante mogelijkheid bieden om een frietwagen te huren in Brabant, inclusief personeel.

Een frietwagen huren in Brabant is dé manier waarop u uw gasten een toegevoegde waarde biedt in de vorm van een heerlijke maaltijd maar waarbij u zichzelf geheel in het feestgedruis kunt storten. Het personeel van onze frietwagen ontlast u volledig. U kunt zich volledig richten op het ontvangen en vermaken van uw gasten.

Verschillende pakketten

Voor elk type evenement bieden wij de passende oplossing. Van V.I.P. tot budgetpakketten is Frietjeontour.nl een smakelijke aanvulling op uw evenement!

Een Frietwagen huren in Brabant doe je via frietjeontour.nl

Het maakt niet uit wat voor feest u organiseert. Als u uw gasten friet en snacks aanbiedt dan weet u zeker dat er voor ieder wat wils is. Eerlijk is eerlijk, niet al uw gasten zijn wellicht liefhebber van frietjes. Maar dan kunt u ze ook een heerlijke hamburger met verse ingrediënten, een uitsmijter of een luxe broodje kroket aanbieden.

bitterballen-6-stuks

Een frietwagen huren in Brabant via onze firma betekent dat we vooraf afspraken maken over het assortiment en de hoeveelheden. Op die manier weet u zeker dat u de kosten in de hand houdt en dat het uw gasten tegelijkertijd aan niets zal ontbreken.

Wacht niet langer met het huren van onze frietwagen in Brabant. Voordat u het weet is onze frietwagen al voor een ander feest of evenement in Brabant geboekt. Nu huren? Neem direct contact met ons op!

Neem vrijblijvend contact met ons op

Shopping Basket
×