Frietkraam

Met een vrolijke frietkraam van succes verzekerd

Een frietkraam op een feest- of evenementlocatie kan altijd op veel enthousiasme rekenen bij de aanwezige gasten. Zeker wanneer u kiest voor de vrolijke oranje gekleurde frietwagens van Frietjeontour.nl. Wij weten als geen ander wat overheerlijke friet en superlekkere snacks voor uw gelegenheid kunnen betekenen. Namelijk een groot succes. Want iedereen, jong en oud, houdt van smakelijke friet en snacks. De reacties van uw gasten zodra ze onze patatkraam zien geven u direct de bevestiging dat u hiermee een geweldig initiatief heeft genomen. Is dat nu niet precies waar u naar op zoek bent?

Verschillende pakketten

Voor elk type evenement bieden wij de passende oplossing. Van V.I.P. tot budgetpakketten is Frietjeontour.nl een smakelijke aanvulling op uw evenement!

Frietkraam met diverse arrangementen

Omdat geen enkel feest of evenement hetzelfde is, kunt u bij Frietjeontour.nl kiezen uit diverse arrangementen. Voor een klein budget hebben we al een arrangement van € 3,10 per persoon. Uw gasten kunnen dan genieten van een heerlijk frietje met saus naar keuze. Wilt u dat er ook snacks worden aangeboden? Dan kiest u voor een van onze drie basis-arrangementen. U heeft daarbij de keuze uit Menu L, Menu XL en Menu XXL met respectievelijk 6, 10 en 11 snacks. Daarnaast kunt u ook voor ons VIP-arrangement kiezen. Dit arrangement is een compleet pakket voorzien van zowel friet- als drankcatering.

Wij komen graag bij u langs in Geldrop en omstreken

Frietjeontour.nl is gevestigd in Geldrop. Hier komen ook onze frietwagens vandaan. Toch is Geldrop zeker niet de enige locatie waar wij bij u langskomen met onze vrolijke frietkraam. Ook in Nijmegen, Breda, Tilburg, Eindhoven, Veghel, Weert, Nuenen, Best en tal van andere locaties in de omgeving kunt u op onze gastvrijheid en kwaliteit vertrouwen. We vragen u om een vervoersvergoeding van € 0,55 per gereden kilometer vanuit onze vestiging in Geldrop. Waar mogen we u van dienst zijn?

Neem vrijblijvend contact met ons op

Shopping Basket
×