Grootschalige lunch service, eenvoudig maar lekker

Bent u zich aan het oriënteren op de organisatie voor een lunch voor een wat groter gezelschap. Bij het verzorgen van een lunch denken we al snel aan samengestelde broodjesschalen inclusief koffie en thee. Een lekker vers broodje, daar is helemaal niets mis mee trouwens. Maar het is niks warms.

Met lekkere worstenbroodjes, pannenkoeken en soep of warm buffet maakt u het middagmaal alweer een stukje aantrekkelijker. Maar dat leidt dan wel weer tot een hoop gedoe. Er moet meubilair geregeld worden, borden en bestek, mensen moeten het eten zelf opscheppen, etc. Dat kan best een gedoe zijn. Frietje on tour is daarom een aantrekkelijk alternatief.

Verschillende pakketten

Voor elk type evenement bieden wij de passende oplossing. Van V.I.P. tot budgetpakketten is Frietje on tour een smakelijke aanvulling op uw evenement!

Laat uw lunch verzorgen door Frietje on tour

Enerzijds zullen veel mensen zeggen dat ze friet niets bijzonders vinden. Toch blijkt uit onderzoek dat het datgene is wat mensen het allerliefste eten. En waarom zou u ze van onze lunch service onthouden. Achteraf zal iedereen zeggen dat hij / zij heerlijk gesmuld heeft.

Frietjeontour.nl brengt verse friet en snacks gewoon naar uw gezelschap toe. De mensen van uw groep kunnen gedurende een nader vast te stellen tijdperiode, bijvoorbeeld gedurende 2 uur, onbeperkt heerlijke friet eten inclusief een snack naar keuze. Gaat het om een feestelijke lunch, dan kunnen wij die ook verzorgen. U betaalt dan een all-in-prijs voor zowel onbeperkt eten als drinken. Afgezien van bier en wijn van goede kwaliteit kan tevens gekozen worden uit diverse frisdranken.

frietjeontour-frietwagen

Ook voor een luxe lunch service

Vindt u friet met verse snacks toch echt te gewoon, dan kunnen wij u ook een alternatief bieden. Afgezien van een patatwagen beschikt Frietje on tour namelijk ook over een grillwagen. De schwenkgrill van Frietje on Tour is een echte eyecatcher. Het is een barbecue wagen met een bijzondere, open look die voor extra gezelligheid zorgt. Deze is vooral geschikt voor lunch service tijdens een feest of evenement. Hiermee bereiden wij vleeswaren van hoge kwaliteit zoals beenham of verse braadworst. Heerlijk als middagmaaltijd op een vers broodje!

Neem vrijblijvend contact met ons op

Shopping Basket
×